· · Komentara: 0
ŽENSKA POSLA

KOMPLIKOVANE žene su PAMETNIJE! Proverite sebe, a drugi nek presude

Muškarci se neretko žale da su njihove izabranice, ali i sve žene oko njih izuzetno komplikovane, ali nisu svesni da je to pokazatelj njihove inteligencije

1594917521_zena-na-poslu.jpg
Foto: Pixabay

Komplikovane, ponekada loše volje ili promenljivog raspoloženja. Ovo su ključni razlozi zbog kojih muškarci žene karakterišu kao komplikovane, ali nisu svesni da ženama tada mozak najviše radi i da donose najbolje odluke.

Kada žena sledeći put dobije "kompliment" da je komplikovana - biće ponosna!

 

Pročitajte još: Sita je i suva, a BEBA i dalje PLAČE: Onda je razlog OVAJ PROBLEM

Naime, poslednje istraživanje naučnika sa Univerziteta Stanford dokazalo je da su žene koje imaju težak karakter istovremeno daleko pametnije od durgih žena iz svog okruženja, za koje okolina smatra da su daleko manje komplikovane i da je u njihovom društvu uvek prijatno.

Foto: Depositphotos
Komplikovane žene donose odluke hladne glave

Ova studije pokazala je i da žene donose mnogo bolje i racionalnij  odluke upravo onda kada okolina misli da su komplikovane, neraspoložene i promenljivog emotivnog stanja. Upravo tada, žene se mogu fokusirati na detalje, setiti se i sitnica i racionalno prosuditi kada donose neki sud.

Pročitajte još: Ne kontrolišete šta dete radi na internetu? Posle ovog teksta ćete početi

Naučnici tvrde i da je dobro da žena pokazuje svoje emocije, pa čak i ljutnju kada se suočimo sa stvarnim ili čak umišljenim problemima, ili kada se lomi oko konačne odluke. Žena koja je nezadvoljna ili loše raspoložena usresrediće se na okolinu i intenzivno razmišljati o onome što vidi, što je okružuje kako bi nešto promenila. 

Pročitajte još: Jednom se ZALJUBIMO, osam puta dobijemo POVIŠICU, a šta mislite koliko puta MUŠKARCI SLAŽU dnevno?

Komplikovana žena neretko će tako zauzeti vodeća mesta u kompanijama i biti uspešna u upravljanju timom, ali to ima svoju cijenu i odraziće se na zdravlje ukoliko smo dugoročno u negativnom raspoloženju.  Ovakve žene, takođe lakše pronalaze rešenja za profesionalne i privatne probleme, jer se ne vode emocijama, već zaključuju hladne glave. 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.