· · Komentara: 0
IZNENAĐENJE ZA FANOVE

Smenjuje Kejdža: Kijanu Rivs je novi GOST RIDER?

Poznati holivudski glumac, ponovo bi trebalo da se nađe u jednom od najvećih svetskih blokbastera

kijanu-rivs.jpg
Foto/Promo

Posle velikog uspeha sa filmovima Džon Vik 3, kao i četvrtog dela legendarnog Matriksa u kom će ponovo na velikom platnu glumiti Nea, Kijanu Rivs sve je bliži ulozi u jednom od najboljih svetskih blokbastera.

Pročitajte još: Serija TAJKUN obara rekorde gledanosti

Režiseri Marvel produkcije, upravo su se odlučili, da mu ponude ulogu u novoj verziji filma Gost Rider. Naime, kako svetski mediji pišu, Kijanu Rivs trenutno se nalazi u pregovorima sa producentima ovog filmskog ostvarenja, a ako su spekulacije tačne, upravo on bi trebalo da tumači glavni lik Džona Blejza. Ovo bi definitivno bio veliki proboj Kijanu Rivsa u Marvelovu produkciju, što njegovi obožavaoci  priželjkuju, te su na društvenim mrežama i pokrenuli javno prozvali producente popularne filmske kuće da im tu želju i ostvare.

Pročitajte još: Glumac Miloš Timotijević dobija PRETNJE zbog jedne SCENE u "Južnom vetru"

Pre Rivsa u roli plamtećeg demona motorcikliste našao se Nikolas Kejdž i to u čak dva nastavka, 2007. i 2011. godine. Filmovi su postigli veliki uspeh i ostvarili solidnu zaradu na blagajnama, ali ne i ocenu kritike. Fanovi stripa sasekli su Kejdža i njegovu izvedbu Gost Ridera, nazvavši je neozbiljnom i smešnom. Nekako smo uvereni da se Rivsu takav peh neće dogoditi, budući da već tri decenije njegova harizma omiljenog saj-faj junaka ne splašnjava.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.