· · Komentara: 0
SRAMOTA

Glumac Miloš Timotijević dobija PRETNJE zbog jedne SCENE u "Južnom vetru"

Poznati glumac Miloš Timotijević našao se na meti napada i pretnji, zbog scene u seriji "Južni vetar".

milos-timotijevic.jpg
Screenshot Youtube/PRVA TV

Jedna od najgledanijih domaćih serija, naišla je na osudu javnosti zbog, kako se navodi, neprimerenih scena Miloša Timotijevića, koji tumači jednu od glavnih uloga. Tim povodom oglasila se produkcijska kuća Režim, kao i cela autorska i glumačka ekipa serije, koji su osudili napade na našeg poznatog glumca.

Pročitaj još: Veliki spektakl stiže na jesen: Žarko Laušević kao Jovan Jovanović Zmaj

"Miloš Timotijević je svojom ulogom ostavio veliki pečat u filmu i seriji "Južni vetar" i nezamenljiv je deo naše porodice", izjavio je režiser serije Miloš Avramović i dodao da svaki napad na njega lično, predstavlja potpuno nerazumevanje poruke koju serija šalje svojim fanovima i ovom društvu".

I sam glumac u izjavi za domaće medije istakao je, da je posle emitovanja 11. epizode u kojoj se nalazi i sporna scena u kojoj se ljubi sa muškarcem, dobio preko 1000 pretećih poruka putem društvenih mreža. Uglavnom, pretnje je dobijao od tinejdžera.

"Južni vetar" je serija o članovima beogradskog podzemlja koji pričaju priču o seriji neuspeha „malog” čoveka u surovom okruženju. Ova serija upućena je mladima u Srbiji, ispričana kroz isprepletane sudbine njihovih vršnjaka i svih onih koji su u želji za boljim životom napravili pogrešan izbor.

Pročitaj još: Entoni Hopkins otkrio kako se čuva od korona virusa

Radnja serije počinje tamo gde se prvi deo filma završava, odnosno prati život mladog kriminalca Petra Maraša iza rešetaka. A prava drama nastaje kada se glavni junak dočepa slobode.

 Glavne uloge tumače: Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Predrag Miki Manojlović, Miloš Timotijević, Hristo Šopov, Jovana Stojiljković, Aleksandar Berček, Bogdan Diklić, LJubomir Bandović, Vuk Kostić, Aleksandar Gavranić, Tamara Krcunović, Mirko Vlahović, Nikola Pejaković, Astrit Kabaši, Radovan Vujović, Aleksandar Srećković, Vahidin Prelić, Aleksandar Gligorić, Mladen Sovilj, Ivan Mihailović, Aleksandar Sano, Anita Mančić, Paskvale Espozito.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nedelja, RTS1, 11.epizoda @juznivetarfilm #juznivetarserija #tvseries #pozdraviotestupar #STOPpirateriji

A post shared by Milos Timotijevic (@milosdtimotijevicofficial) on

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.