· · Komentara: 0
SAVET PLUS

Rešite se lako neprijatnog mirisa cipela: Potreban vam je samo jedan SASTOJAK

Dečji puder je koristan u domaćinstvu, jer uklanja fleke, ali i neprijatne miris iz obuće i ormana.

patike.jpg
Miris iz patika nije prijatan Foto: Piksabej

Osim što je dobar za negu bebine kože, dečji puder može da vam bude veoma koristan u domaćinstvu, pogotovo za uklanjanje neprijatnih mirisa iz obuće i ormana.

Pročitajte još: Neka SIRĆE bude najbolji prijatelj u KUHINJI, jer može da skida fleke i očisti SLEDEĆE STVARI

Kada često nosite iste cipele, naročito ako vam se znoje noge, javlja se neprijatan miris. Stavite malo dečjeg pudera u cipele i ostavite ih tako preko noći. Pre nego što ih obujete, samo skinite puder iz obuće. Dečji puder neutrališe neprijatne mirise i iz ormana. Sve što treba da uradite je da teglu ili staklenu činiju sa puderom stavite u orman na nekoliko sati ili preko noći.

Mašina za sudove troši mnogo vode i struje, ne uključujte je nikada ako nije puna.


Mašinu za pranje sudova treba uključiti samo kada je puna, savetuju stručnjaci. Troši mnogo vode, ali ne bi trebalo tek tako da radi i iz tehničkih razloga. Ukoliko imate nekoliko prljavih tanjira, operite ih ručno ili sačekajte da se mašina napuni sudovima.

Pročitajte još: Kako da sečete CRNI LUK BEZ SUZA? Evo rešenja!

Takođe, pre nego što stavite sudove u mašinu, svaki tanjir ili čašu isperite vodom kako biste sa njih uklonili ostatke hrane. Na taj način ćete sprečiti da se hrana sakuplja na dnu mašine što može da dovede do stvaranja buđi, s vremenom i neprijatnih mirisa, a produžićete joj i vek.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.