· · Komentara: 0
ZANIMLJIVOSTI

Novi trend sa BEBAMA izazvao POMETNJU među roditeljima: Jedni ovo smatraju ZABAVOM, a drugi ZLOBOM (VIDEO)

Da li biste vi ovo uradili svojoj bebi?

bebe.PNG
Foto: Printskrin / TikTok / colleen

Na društvenoj mreži TikTok pojavio se novi trend. U ovim videima majke polivaju vodom svoje bebe po glavi kako bi snimile njihovu reakciju. Trend je izazvao pometnju i podelu među roditeljima jer su neki ovo smatrali zabavnim, a neki zlobnim.

Pročitajte još: Videli smo novi trend sa noktima i malo je reći da nam je MUKA (FOTO)

@mikaylamatthews

I’m never doing a Tik Tok trend again ?? I felt so bad ??? wait for it ##fyp##upcycling##babiesoftiktok##whatyoudoingwiththat

♬ Ah Eh - queen_zyon1

Jedan od takvih videa okačila je korisnica Mikajla. Dok sedi na podu pored svoje mlađe ćerke u rukama drži šolju punu vode koju "slučajno" ljulja ne bi li se voda proslula i polila bebu. Prvi put kada je voda dokačila bebinu nogu, ona zaista nije reagovala, ali sledeći put kada joj se voda razlila po faci, počela je da plače. Mama je u opisu videa napisala "Neću više izvoditi ovaj TikTok trend, osećam se tako loše".

Pročitajte još: NJega su prozvali NAJGLUPLJIM TURISTOM NA SVETU: Kad pogledate video, sve će vam biti jasno (VIDEO)

NJen video videlo je više od 844.000 ljudi, a lajkovalo je više od 124.000.

Pročitajte još: TRAGOVI BORBE dve zveri: Pronađeni DOKAZI da džinovsko morsko čudovište postoji (VIDEO)

@colleen

sooo @itsjojosiwa text me and told me i had to try this with my baby... he LOVED IT

♬ Ah Eh - queen_zyon1

Komentari su bili raznoliki. Od onih da im je video ulepšao dan i da je to tako glupa stvar koja izaziva zanimljivu reakciju bebe, do onih da nisu baš impresionirani.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.