· · Komentara: 0
MODA

Ovo je BOJA godine: Odgovara i plavušama i crnkama, a slaže se uz sve!

Obucite se u "kobaltno plavu božansku boju", kako ju je opisao Vinsent Van Gog, jer može svaki deo garderobe da učini da postane elegantan.

PlavaHaljina.png
Foto: Depozitfoto

Kako god da nazivate nijansu plave boje koja je ove sezone hit - kobaltnom, kraljevskom ili indigo, jedno je sigurno - nećete joj odoleti.

Savršena za kombinovanje Foto: Depozitfoto

Pročitajte još: Ako želite da budete IN morate imati ovo odelo

Pogodna je i za zimske i za vrele letnje mesece, a njena prednost je i u tome što može da se kombinuje uz gotovo sve boje. Videćete je uz žutu, narandžastu, belu, sivu, metalik tkanine...

Slaže se uz žutu, narandžastu, crvenu, sivu, metalik...

U njoj ćete se zaista osećati kraljevski, jer daje otmenost izgledu. Kobaltnu, koja je najpre viđena na kineskom porcelanu, voleli su i impresionisti poput Renoara i Monea. Zabeleženo je i da je Vinsent van Gog, u jednom od pisama bratu Teu, istakao da je "kobaltno plava božanska boja" i da "ne postoji ništa tako lepo što može verno da prikaže atmosferu oko stvari".

Elegantna haljina Foto: Depozitfoto
U njoj ćete se osećati kraljevski, jer daje otmenost izgledu...

Dame će je narednih meseci nositi od glave do pete. U ovoj nijansi plave na raspolaganju su vam savršeno ukrojena odela, sportske i elegantne haljine, raskošne suknje, bluze...

Ima je i u tragovima, poput veza na košuljama bogatih rukava, ali od nje su sačinjeni i modni detalji.

Pročitajte još: Blogerke ih obožavaju, a svaka žena ih mora imati u ormaru!

NJen veliki plus je i to što odgovara i plavušama i crnkama, a savršeno ide i uz svaki ten.

Stoga, čak i da vam plava nije omiljena boja, ova njena nijansa učiniće da promenite mišljenje.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.