· · Komentara: 0
STRAŠNO

Potresna ispovest Majka Tajsona: Bio sam silovan kao dete

Legendarni bokser i višestruki svetski šampion, Majk Tajson, kao dete doživeo je pravu traumu o kojoj je tek nedavno progovorio

1594298070_tajson.jpg
Foto: YouTube printscreen /Real

Iako ga mnogi smatraju nasilnikom, jer u ringu, ali često i van njega, uliva strah svima koji se nađu licem u lice ispred njega, Majk Tajson imao je veoma teško detinjstvo u kraju u kojem je živeo.

Pročitajte još:  Jeziva ispovest popularne glumice: Ujak me zlostavljao kada sam imala sedam godina!

Tajsona je otac napustio dok je išao u osnovnu školu, da bi u 16. godini doživeo veliku tragediju kada je za samo nekoliko meseci ostao bez majke i sestre.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Greatness is making difficult look easy” @tysonranchofficial

A post shared by Mike Tyson (@miketyson) on

- Nikada majku nisam video srećnu zbog mene i zbog stvari koje radim. Znala me je samo kao divlje dete koje trči po ulicama i dolazi kući s novom garderobom za koju je znala da je nisam platio. Nikada nisam dobio priliku da pričam s njom i upoznam je. Profesionalno, to nije imalo nikakav uticaj na mene. Ali me je slomilo na ličnom i emotivnom planu - rekao je Majk u jednoj sportskoj emisiji, a potom otkrio traumatična iskustva iz rane mladosti, koje kako on tvrdi nije imalo uticaj na njega i njegovo odrastanje. Majk Tajson godinama je čuvao jezivu tajnu. Kada je bio dete jedan muškarac ga je silovao, što je na njega ostavilo ozbiljne traume i posledice: 

Pročitajte još: Meril Strip otkrila NEPOZNATE DETALJE iz svog života: Pravila sam se mrtva, da bi prestali da me TUKU

- Bio sam dečak. On je bio stariji čovek. Tukao me i seksualno zlostavljao. Nikad ga nakon toga nisam video, niti sam kome pričao. Kad sam smogao snage da to uradim, rekli su mi da to ne znači da si manje muškarac jer se dogodilo. Nije mi nelagodno nego to je samo nešto što se dogodilo. Nije imalo velik uticaj na moj život. To sam prebrodio tokom svojih bokserskih dana- otktio je je Tajson u intervjuu za jedne američke medije.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.