· · Коментара: 0
СТРАШНО

Потресна исповест Мајка Тајсона: Био сам силован као дете

Легендарни боксер и вишеструки светски шампион, Мајк Тајсон, као дете доживео је праву трауму о којој је тек недавно проговорио

1594298070_tajson.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /Реал

Иако га многи сматрају насилником, јер у рингу, али често и ван њега, улива страх свима који се нађу лицем у лице испред њега, Мајк Тајсон имао је веома тешко детињство у крају у којем је живео.

Прочитајте још:  Језива исповест популарне глумице: Ујак ме злостављао када сам имала седам година!

Тајсона је отац напустио док је ишао у основну школу, да би у 16. години доживео велику трагедију када је за само неколико месеци остао без мајке и сестре.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Греатнесс ис макинг диффицулт лоок еасy” @тyсонранцхоффициал

А пост схаред бy Мике Тyсон (@микетyсон) он

- Никада мајку нисам видео срећну због мене и због ствари које радим. Знала ме је само као дивље дете које трчи по улицама и долази кући с новом гардеробом за коју је знала да је нисам платио. Никада нисам добио прилику да причам с њом и упознам је. Професионално, то није имало никакав утицај на мене. Али ме је сломило на личном и емотивном плану - рекао је Мајк у једној спортској емисији, а потом открио трауматична искуства из ране младости, које како он тврди није имало утицај на њега и његово одрастање. Мајк Тајсон годинама је чувао језиву тајну. Када је био дете један мушкарац га је силовао, што је на њега оставило озбиљне трауме и последице: 

Прочитајте још: Мерил Стрип открила НЕПОЗНАТЕ ДЕТАЉЕ из свог живота: Правила сам се мртва, да би престали да ме ТУКУ

- Био сам дечак. Он је био старији човек. Тукао ме и сексуално злостављао. Никад га након тога нисам видео, нити сам коме причао. Кад сам смогао снаге да то урадим, рекли су ми да то не значи да си мање мушкарац јер се догодило. Није ми нелагодно него то је само нешто што се догодило. Није имало велик утицај на мој живот. То сам пребродио током својих боксерских дана- отктио је је Тајсон у интервјуу за једне америчке медије.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.