· · Коментара: 0
ИСКРЕНО

Ове ПОЗНАТЕ ЛИЧНОСТИ су прошле кроз пакао булимије и анорексије: Певачица испричала трауматично искуство

Булимија је поремећај у исхрани, који као и анорексија свара велику нервозу, с том разликом што се особе које болују од булимије преједају, док анорексичари због искривљене слике о себи почињу да се изгладњују.

Untitled.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /Сторyтубе Реwинд

Булимија, попут анорексије углавном погађа младе жене, али у данашње време све је више мушкараца који пате од ових тешких обољења, а многе светске звезде прошле су кроз њихов пакао. 

Прочитајте још: Певач прекинуо уживо наступ и спасио обожаватељку од САМОУБИСТВА

Никол Шерзингер у потресној исповести отворено је причала о борби с булимијом и зашто је о томе толико ћутала: - С 14 година почела сам да трчим. Некад сам устајала усред ноћи и трчала јер сам била уверена да морам да будем мршавија и да бедра морају да ми изгледају лепше - једна је од изјава певачице из интервјуа.

Није имала самопоуздања и њени проблеми с булимијом почели су у време када је била чланица "Пуссyцат Доллса" и то је оставило трага на њој. 

- Била сам заробљена и булимија ми је украла срећу, успомене и самопоуздање. У време док сам певала с бендом нисам хтела да причам, јер ме је био срам. Али, када сам коначно признала да имам проблем и кад сам то поделила са светом, схватила сам да ми је много помогло - рекла је Никол.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

‪Цасуал qуарантине хаир, дон’т царе ??‬

А пост схаред бy Ницоле Сцхерзингер (@ницолесцхерзингер) он

Поред Никол, проблем са поремећајем у исхрани признали су: Принцеза Диана, Бритни Спирс, Никол Ричи, Џесика Алба, покојна Ејми Вајнхаус, Кејт Бланшет, Лејди Гага, као и мушкарци из света глуме и музике, међу којима су: Елтон Џон, Били Боб Тортон, Ешли Хамилтон и многи други. 

Прочитајте још: Популарна певачица изнела шокантне детаље о злостављању у браку: Тукао ме и дрогирао

Сви они имају један користан савет за све младе људе, који пролазе кроз сличну ситуацију. Обавезно се обратити лекару и борити максимално, како последице не би биле трајне или трагичне!

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.