· · Коментара: 0
ИСКРЕНО

Нада Топчагић се борила за живот: Лежала сам и јаукала од болова

Нада Топчагић први пут јавно је проговорила о драми коју је преживела пре неколико месеци током ванредног стања.

nada-topcagic.jpg
Фото: Атаимагес

Популарна певачица заједно са супругом, склонила се из Београда како би се изоловала током епидемије која је владала у нашој земљи, а након што је сазнала да су се неке њене колеге заразиле, одлучила је да отвори душу и исприча драму коју је она преживела, верујући да је прележала корона вирус.

Прочитајте још: П-О-К-И-Д-А-Л-А! Видели смо Карлеушин НОВИ ИМИЏ и кажемо јој СВАКА ЧАСТ (ФОТО)

- Чула сам да су Цеца и њен син заражени, али ја то гледам тако да су они млади и неће бити ништа. Ја мислим да сам ја корону преживела. Знате шта се десило, испод мене на Тари људи издају Кинезима, све време су тамо били, у јануару су били.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Снимање! Љуби вас и воли Надица Топ! ???

А пост схаред бy Нада Топцагиц (@топцагицнада) он

И тај човек који је њима издавао нас је позвао, били смо само Златко, он и ја, јела сам тамо и кад сам дошла кући, мене ухватила температура, грло, супруг ме доводи у Београд, а онда смо Беки и ја отишли у Пожаревац, мене супруг вози, ја лежим и јечим, хтела сам да умрем. Које певање, мене само што нису износили, ужас- у даху прича певачица: 

Прочитајте још: НИЈЕ СЕ ПРОМЕНИЛА: Данас је једна од најбољих певачица на нашим просторима, а КАО МАЛА ИЗГЛЕДАЛА ЈЕ ОВАКО (ФОТО)

- Ја немам температуру, мене може да сломи, мало, али ово је баш било! Будемо ми на том слављу, једва ме Златко довезао до куће, комшилук ми је рекао, баш смо синоћ евоцирали то, кажу - Надо, ти си била мртва- .

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#припрема#код#цувене#Иване#познанство#100#година

А пост схаред бy Нада Топцагиц (@топцагицнада) он

И кад сам ишла у једну клинику на улепшавање, прича ми доктор, каже - Ја сам Надо то преживео -, био је негде у иностранству, каже ми да није могао да прича, а ја нисам могла да причам. Мислим да сам ја то преживела, волела бих да одем да се тестирам, да видим да ли имам антитела - каже Нада и додаје:

Проичитајте још: Емина Јаховић открила све о новој вези (ФОТО)

- А што је најтеже било, кад смо дошли Златко и ја на Тару, кад је проглашено ванредно стање, ја питам тог човека што издаје Кинезима, да ли су то људи који живе код нас, раде, имају те робне куће, а он ми каже да они директно долазе из Кине, рентирају ауто и дођу ту. Тако да сам ја 100 посто то преживела. Мој супруг је краће то пребродио, а ја сам се борила са животом. И још нисам ишла код лекара, сама сам себе лечила - испричала је популарна певачица у једној емисији.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.