· · Коментара: 0
ШОК

Ники Минаж ИЗНЕНАДИЛА фанове објавом: Пљуште честитке (ФОТО)

Популарна певачица наставља да шокира обожаваоце

1595323238_niki-minaz.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен / Билл Смитх

Након што је у октобру изненадила све да се удала за свог пријатеља из детињства Кента Пентија, Ники Минаж поново је изненадила све новом објавом.

Прочитајте још: Кејти Прајс успела да посети сина у болници и открила у каквом се стању налази (ФОТО)

Певачица је објавила да са својим изабраником чека прво дете, тако што је на друштвеној мрежи Инстаграм, објавила фоотграфију на којој показује свој голи и сад већ поприлично велики труднички стомак.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Преггерс ?

А пост схаред бy Барбие (@ницкиминај) он

Ники је позирала у цветном купаћем костиму, истичући труднички стомак, а опис који је додала изазвао је бројне коментаре њених фанова:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

А пост схаред бy Барбие (@ницкиминај) он

- Љубав. Брак. Ношење детета. Преплављена узбуђењем и захвалношћу. Хвала вам свима на лепим жељама - написала је Ники.

Подсетимо, Ники Минаж се на музичкој сцени појавила пре десет година са првим албумом "Пинк Фридаy" а позната је и по својим отвореним коментарима, свађама с другим певачима и шареним перикама.

Прочитајте још: ТРАГЕДИЈА! Позната јутјуберка и њен нерођени син изненада преминули (ФОТО)

Добила је шест Америчких музичких награда, била је судија у шоу за таленте "Амерички идол", а 2016. је часопис "Тиме" уврстио на попису 100 најутицајнијих људи на свету.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.