· · Коментара: 0
ЕМОТИВНО

Ћерка Џон Траволте се емотивном поруком ОПРОСТИЛА од мајке (ФОТО)

Глумица и супруга Џон Траволте, преминула је у 58. години након борбе са раком дојке

1594808838_keli-pretson.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /гофбо

Кели Престон, изгубила је битку са опаком болести, а породица и пријатељи опраштају се од глумице путем друштвених мрежа. Једну од најемотивнијих порука упутила је и ћерка Ела, која још увек не може да се помири са губитком мајке.

Прочитајте још: Супруга Џон Траволте преминула након дуге болести

- Никада нисам упознала неког брижног, прелепог и храброг, као што си ти. Свако ко је имао среће да те упозна или је икада био у твом присуству сложиће се да си имала сјај који је сијао свуда око тебе. Хвала ти што си била уз мене без обзира на све. Хвала ти на свој твојој љубави, хвала ти на помоћи и хвала ти што си учинила свет бољим местом. Волим те пуно мама - стоји уз фотографију коју је поставила.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

И хаве невер мет анyоне ас цоурагеоус, стронг, беаутифул анд ловинг ас yоу. Анyоне wхо ис луцкy еноугх то хаве кноwн yоу ор то хаве евер беен ин yоур пресенце wилл агрее тхат yоу хаве а глоw анд а лигхт тхат невер цеасес то схине анд тхат макес анyоне ароунд yоу феел инстантлy хаппy. Тханк yоу фор беинг тхере фор ме но маттер wхат. Тханк yоу фор yоур лове. Тханк yоу фор yоур хелп анд тханк yоу фор макинг тхис wорлд а беттер плаце. Yоу хаве маде лифе со беаутифул анд И кноw yоу wилл цонтинуе то до со алwаyс. И лове yоу со муцх мама.❤️

А пост схаред бy Елла Траволта (@елла.траволта) он

Кели Престон и Џон Траволта су у браку су 29 година Имају  Елу и Бенџамина.  Син Џет преминуо је 2009. године.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.