· · Komentara: 0
STRAŠNO

Poznata glumica se isekla MOTORNOM TESTEROM po glavi

Glumica Kejt Blanšet nedavno je otkrila kako je tokom renoviranja stana umalo nastradala.

kejt-blanset.jpg
Foto: YouTube printscreen /Vanity Fair's

Lepa glumica ispričala je sve o nemilom dogadogađaju koji ju je umalo koštao života: - Zvuči mnogo, mnogo uzbudljivo, ali nije bilo - rekla je dvostruka dobitnica Oskara.

Pročitajte još: PRVI POSLE KORONE: Pogledajte trejler za novi FILM Kristofera Nolana (VIDEO)

Iako je sve izgledalo strašno, britanska glumica kaže da se sada oseća dobro, ali da je u sekundi mogla i da nastrada: - Dobro sam. Imala sam nezgodu sa motornom testerom, što zvuči jako, jako uzbudljivo, ali nije. Osim što imam malu posekotinu na glavi, dobro sam - rekla je glumica u intervjuu sa Džulijom Hiljard.

Pročitajte još: Holivudska glumica stiže u Beograd: U filmu srpskog reditelja

- Moraš da budeš oprezna sa testerom. Imaš slavnu glavu - rekla joj je bivša premijerka Australije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@vogueaustralia 1999 ❤️ #tbt #cateblanchett #actress #film #movie #cinema

A post shared by Cate blanchett (@cate_blanchettofficial) on

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.