· · Komentara: 0
Samsung S20

Zašto je kamera najnovijeg uređaja iz Južne Koreje osvojila svet? (VIDEO)

Uz mogućnost snimanja u 8K rezoluciji korisnici mogu da prave realistične snimke, od kojih čak i oni napravljeni u nestabilnim uslovima izgledaju kao da su nastali uz pomoć profesionalne akcione kamere

Depositphotos_355505754_l-2015.jpg
Foto: Depositphotos

Snimanje svakodnevice postaće još učestalije sa najnaovijom super kamerom, koja dolazi uz novi Samsung S20. Iako telefon obiluje brojnim unapređenim performansama, kamera novog Samsung S20 donela je do sada neviđene mogućnosti snimanja fotografija i video zapisa, ravnih profesionalim kamerama.

Pročitajte još: Svaki drugi telefon sa 5G mrežom je - Samsung

S obzirom na to da je kamera postala jedna od važnijih stavki pri kupovini mobilnih telefona, ova linija uređaja dolazi sa potpuno novim dizajnom kamere. Ključna karakteristika ovog dela uređaja kombinujuje veštačku inteligenciju sa najvećim  Samsung senzorom do sada, za lepše fotografije boljeg kvaliteta.

Galaxy S20 i S20+ dolaze sa kamerom od 12 MPx uz Dual Pixel tehnologiju, dok S20 Ultra ima kameru od čak 108 MPx, uz mogućnost uveličavanja Space Zoom do 100 puta. Uprkos opciji uveličavanja, fotografije zadržavaju najviši mogući kvalitet.

Pročitajte još: Huawei Mate Xs: Izvucite maksimum iz najnaprednijeg telefona današnjice (VIDEO)

Rezolucija kamere je značajno povećana, što rezultira u više detalja i dodatnoj fleksibilnosti za uređivanje, isecanje i zumiranje snimaka.

Uz mogućnost snimanja u 8K rezoluciji korisnici mogu da prave realistične snimke, od kojih čak i oni napravljeni u nestabilnim uslovima izgledaju kao da su nastali uz pomoć profesionalne akcione kamere.

Kad je reč o dizajnu i bojama, Galaxy S20 biće dostupan u sivoj, plavoj i roze, S20+ u sivoj, plavoj i crnoj, dok će se S20 Ultra prodavati u sivoj ili crnoj boji.

U poređenju s cenama prošlogodišnjih modela, cene su neznatno više od Galaxy S10 modela. Tako novi uređaji staju od 111.990 dinara za Galaxy S20 (oko 950 evra), 123.990 dinara za Galaxy S20+ (oko 1.054 evra) i 166.990 dinara za Galaxy S20 Ultra (oko 1.419 evra).

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.