· · Komentara: 0
MUŠKARCI

Ukoliko imate ovih ŠEST NAVIKA, vi ste dasa sa stilom i žene vam ne mogu odoleti

Svaka žena želi pored sebe muškarca sa stilom, pa ukoliko ga nemate – izgradite ga!

Depositphotos_48088419_s-2019.jpg
Foto: Depozitfoto

Neki muškarci su neodoljivi i žene ih bukvarno jure. Razlog je jednostavan - imaju stil.

Pratiti šest saveta iskusnih dasa sa stilom i postanite san svake žene.

Pročitajte još: Blogerke ih obožavaju, a svaka žena ih mora imati u ormaru!

Ogledalo

Ogledajte se, dase to rade da bi dobili više dodatnog samopouzdanja, iz dana u dan. Kao da se nešto magično dogodi kada, pri izlasku iz stana, bace završni pogled i poprave kragnu.

Cipele moraju uvek da budu uglancane!

Stil

Oblače sličnu odeću sve vreme! Oni pronađu kombinaciju odevnih predmeta koja ih određuje kao ličnost i biraju stvari u okviru nje.

Sat
Jedini nakit koji treba da nosi muškarac je sat. NJime snažno poručuju da su zgodni, samouvereni i jaki kao ličnost. Skupe modne marke ništa im ne znače - umesto toga, zanima ih kvalitet i veština izrade stvari.

Cipele

Muškarac mora da glanca svoje cipele, jer zna da je kožnoj obući neophodna nega da bi izgledala dobro, pa je čiste i poliraju odmah po izuvanju.

Novčanik

Novčanik mora da bude lep i uredan, jer ako je "ofucan" i pretrpan nepotrebnim papirićima odavaće utisak da ste aljkavi. Uvek se opredelite za kožni novčanik u kom ćete držati novac i samo one kartice koju su vam neophodne.

Pročitajte još: Nije svejedno nosite li prsten na levoj ili desnoj ruci: To mnogo govori o vama

Zubi

Muškarac mora da vodi računa o higijeni zuba i da ih pere dvaput dnevno, koristi tečnost za ispiranje usta i uvek pri ruci ima bombonu osvežavajućeg ukusa, tako da im je dah prijatnog miris.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.