· · Komentara: 0
GRČKA

Posle POMETNJE, Grci ČASTE SRBE: Ko donese NAŠ PASOŠ dobije popust! (VIDEO/FOTO)

Grčki hotelijeri odlučili da svakog gosta koji se pojavi sa srpskim pasošem časte 10 odsto popusta.

Aristotel.jpg
Trg Aristotel spreman za srpske goste Foto: Egnatia Palas

Udruženje hotelijera Solunske regije odlučilo je da svim gostima koji se na recepciji pojave sa srpskim pasošem daju dodatni popust od 10 odsto. Oni su ovu odluku doneli jutros sa namerom da, bar, malo olakšaju srpskim turistima muke kroz koje su prošli sinoć.

Pročitajte još: Dozvoljen je noćni provod, a ovo su PRAVILA koja se moraju poštovati

Solunski kafići spremni Foto: L. Mutsikis

Posle jučerašnjeg teškog dana konačno neka lepa vest! Uz već snižene cene, popust od 10 odsto za srpske turiste važiće tokom čitave sezone!

- Dogovorili smo se da častimo srpske turiste ovim popustom, a upravo obilazimo kafiće i dogovaramo da ovaj popust važi za kafu na čitavom Trgu Aristotel što znači da treba da šetajte kroz Solun ponosno sa srpskim pasošom u ruci - kaže Lefteris Mutsikis, solunski hotelijer.

Nosite srpski pasoš i pokazujte ga svuda.

Grčki hotelijeri su se dobro pripremili za ovu sezonu, pre svega, u smislu zaštite od kovida 19. Recepcije su zaštićene pleksiglasom ili staklom, doručak je obebezbeđen, objekti kompletno očišćeni, a sobe se tretiraju na specijalnan higijenski standard. 

Delić atmosfere u rano jutro na Trgu Aristotel

Granicu otvorili hotelijeri
Kako nezvanično saznajemo, problem sa otvaranjem granica rešila je diplomatija, ali su poslednji "tas na vagi" stavili hotelijeri iz Solunske regije koji su sinoć izvršili pritisak na grčku vladu.

-  Sezona u Grčkoj ove godine uopšte nije počela i, do sada, sam imao samo grčke goste, pa svi čekamo srpske turisti da konačno dođu, jer znaju da uživaju uz kafu sa pogledom na more - Stavros Papdopulos, vlasnik "Izi bara" u centru Soluna.

Pročitajte još: Srbi ih obožavaju, a imena im počinju na slovo S: Provedite letovanje na nekom od ovih PET ostrva i videćete šta je raj

Neke naše turističke agencije su juče objavile nove cenovnike i smeštaj u Grčkoj je svuda jeftiniji. Tačnije, po majskim i junskim cenama će sada moći da se letuje u julu i avgustu!

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.