· · Komentara: 0
SMEŠNO

STIGAO GA UMOR: Ivan Bosiljčić zaspao i ostao zaključan u studiju! (FOTO)

Poznati glumac nakon umora koji ga je sustigao zbog probi koje ima svakodnevno, zaspao je u studiju, a njegove kolege slikale su ga tokom odmora.

ivan-bosiljcic.jpg
Foto: Ataimages

Ivan Bosiljčić podelio je sa svojim pratiocima fotografiju na kojoj spava. Snimak su zabeležile njegove kolege, kojima je bilo jako simpatično.

Pročitajte još: Meril Strip otkrila NEPOZNATE DETALJE iz svog života: Pravila sam se mrtva, da bi prestali da me TUKU

Poznati glumac uz fotografiju koju je objavio na Instagramu, podelio je i anegdotu od pre par godina, kada je takođe zaspao nakon jednog snimanja, ali su kolege tada zaboravile da ga probude, pa je ostao zaključan u studiju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Danas se ekipa na snimanju silno zabavila fotkajući me dok spavam. Valjda nikad nisu videli glumca koji posle svake scene odspava dubokim snom. ? Na jednom drugom projektu pre mnogo godina ,zaboravili da me probude, zaključali me u studiju i otišli. Probudio sam se usred noći, jedva sam dozvao čuvara da me pusti kući.?? #shooting #sleeping #acting #urgentnicentar #2020 foto @markomarinkovic76bg Я gde ugodno mogu pogruzitьsя v glubokiй spokoйnый son. Na odnom proekte ( v Serbii ), vo vremя sьemki я zasnul na divančike. Sьemočnaя gruppa zakončila smenu,zakrili pavilьon i ušli. Я prosnuslя čerez 4 časa... požaluйsta,bez voprosov čto dalьše slučilosь.

A post shared by Ivan Bosiljcic (@ivanbosiljcicofficial) on

- Danas se ekipa na snimanju silno zabavila fotkajući me dok spavam. Valjda nikad nisu videli glumca koji posle svake scene odspava dubokim snom. Na jednom drugom projektu pre mnogo godina zaboravili da me probude, zaključali me u studiju i otišli. Probudio sam se usred noći, jedva sam dozvao čuvara da me pusti kući - napisao je Ivan.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.