· · Komentara: 0
OČEVI

LJUBAV! Ovo je tekst za sve očeve koji imaju ĆERKE

Znamo koliko su ćerke vezane za očeve, a istraživanja govore da devojčice koje su rasle okružene njihovom ljubavlju i pažnjom, imaju veću šansu da budu emotivno stabilne i pune samopouzdanja.

Depositphotos_136997840_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto

Tate daju primer ćerkama kako bi muškarci trebalo da ih tretiraju u životu. Odnos između roditelja utiče na formiranje ćerkinog stava o tome šta može da očekuje od jačeg pola.

Pročitajte još: Deca će biti oduševljena i tražiće još: Potrebni su vam papir i flomasteri da napravite ČETIRI VOJVODE

Suprug treba da pokaže ljubav i poštovanje prema supruzi, da se ponaša onako kako bi voleo da jednoga dana neko tretira njegovu mezimicu. To će pomoći ćerkama da izgrade samopoštovanje i shvate da treba da budu voljene.

Za jačanje samopouzdanja je važno da se detetu govori da ima i fizičku i duhovnu lepotu. Uticaj vršnjaka, društvenih mreža, kao i nedostižnih i surovih standarda lepote, mogu da pokolebaju njihovo samopoštovanje. Zato ih treba stalno podsećati i uveriti u to koliko su lepe.

Vršnjaci mogu da pokolebaju i najsigurniju osobu i tu je uloga oca presudna!


Bez obzira na godine, ćerki je uvek potrebna bezuslovna očeva ljubav. Želeće da je on sasluša, razume i pruži podršku kada joj je potrebno. Otac uvek mora da nađe vremena za svoju miljenicu, da odgovori na njena pitanja i zadovolji njenu znatiželju.

Pročitajte još: ZEC od toalet papira, zašto da ne? Trebaju vam samo još VEČERNJE Novosti i zabava nek počne

On želi da svoju princezu zaštiti od svih opasnosti, pa čak i od momaka. Često misli da je još mlada za emotivnu vezu i da niko ne zaslužuje njegovu dragocenu ćerku. Zato očevi moraju da shvate da će jednoga dana ona napustiti roditeljski dom i izgraditi sopstveni život

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.