· · Komentara: 0
KORONA VIRUS

Turci IZMENILI odluku koju su prvobitno USVOJILI, a tiče se DRŽAVLJANA SRBIJE

Novu odluku donela je u sredu vlada u Ankari

1595512335_galata-4043037_640.jpg
Foto: Pixabay

Vlasti u Turskoj donele su odluku da ubuduće ne snose troškove lečenja državljana Srbije obolelih od virusa korona, što znači da svako ko nema uplaćeno socijalno zdravtsveno osiguranje sam snosi troškove obaveznog karantina i lečenja u bolnici.

Foto: Piksabej

Pročitajte još: SVE JE JASNO: Evo zašto su Grci zatvorili granicu sa SRBIJOM

Tu odluku donela je u sredu vlada u Ankari.

Pročitajte još: VESNA je najlepše slikala BORNEO i za nagradu dobila PUTOVANJE - nikada nećete pogoditi GDE?

 - Prvobitnu odluku, donetu krajem prošlog meseca, da ćemo sve koji dođu lečiti besplatno ako se razbole doneli smo da bismo privukli turiste - saopštila je ova vlada.

Pročitajte još: Dovodi do SUZA: Da li je ovo NAJLEPŠI SPOT svih vremena?

Lista dalje navodi da je jedino rešenje specijalno zdravstveno osiguranje koje pokriva i kovid-19, a koje je veoma skupo, ali u tom slučaju sve troškove u oba slučaja pokriće osiguravajuća kuća.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.