· · Komentara: 0
ŠOK

Vinona Rajder otkrila zbog čega je u svađi sa Mel Gibsonom

Slavni glumac pre deset godina uvredio je svoju koleginicu, koja ne želi ni dan danas da razgovara sa njim.

1593157110_gibson.jpg
Foto: YouTube printscreen /Good Morning America

Glumac Mel Gibson ponovo se našao na meti medija zbog uvreda koje je uputio koleginici Vinoni Rajder.

Pročitajte još:  Vil Smit javno priznao supruzi da mu je najteže pao razvod od bivše žene (VIDEO)

Glumica tvrdi da je kolega uvredio na rasnoj osnovi, što je nju veoma pogodilo: - Bili smo na nekoj zabavi sa jednim mojim prijateljem, i Mel je bio tu, pušio je cigaru. Dotakli smo se teme vere, i on me je pitao: -Nisi ti valjda od onih što su bežali iz rerne? - rekla je Vinona u intervjuu za američke medije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

speechless

A post shared by Winona Ryder (@winonaryderofficial) on

Rečenica koju je Gibson izgovorio, smatra se aluzijom na spaljivanje Jevreja u nacističkim logorima. Iako je mislila da će sa time zaršiti, slavni Mel se obratio njenom prijatelju koji je gej i upitao ga - da li ć dobiti sidu ako samo razgovara sa njim.

Pročitajte još: Voleli smo je u ulozi DADILJE, a nismo znali da je preživela HOROR

Mel Gibson se nije oglašavao, dok iz njegovog PR tima tvrde da je sve ovo laž i da Vinona ni posle 10 godina nije želela da se sastane sa njim, da reše nesporazume.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.