· · Komentara: 2
ZASTRAŠUJUĆE

Posle OVOGA više NIKADA nećete jesti JAGODE: Potopite ih u SLANU vodu i saznaćete zašto (FOTO)

Korisnici društvene mreže Tik Tok probali su i podelili rezultate sa pratiocima

Depositphotos_70959233_s-2019.jpg
Foto: Depozit foto

Jagode sa šlagom, šećerom, u kolačima, tortama... Volimo ih i jedemo na sve načine. Pre svakog jela ovo crveno voće operemo pod mlazom hladne vode i smatramo da smo ih očistili. Međutim, na društvenoj mreži Tik Tok nedavno su se pojavili snimci u kojima su pojedini korisnici podelili video u kojem se vidi da se u jagodama kriju crvi!

Pročitajte još: Dosada može da bude i DOBRA, sve zavisi OD VAS

Tik tok je poznat po leglu informacija o stvarima koje nismo nikada želeli da znamo. Ovo je još jedan primer. Naime, pojedini korisnici su se dosetili da ubace jagode u vodu punu soli i da je kuvaju pola sata. Kada su izvadili jagode posle 30 minuta imali su šta i da pokažu.

Po kori jagoda gmizali su mali crvići boje kože koji su zaprepasitili sve njihove pratioce. Video je ubrzo postao viralan, a na tik toku ga je pregledalo i nekoliko miliona ljudi.

Pročitajte još: Sve vreme ste POGREŠNO JELI SLADOLED: Ovo je SEDAM ispravnih koraka

I to ne samo crvi! Kada je Loren Gambrel pokušala, saznala je da iza ovako kuvanih jagoda ostaje velika količina prljavštine.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.