· · Komentara: 0
MOZGALICA

Ovaj ZADATAK se širi društvenim mrežama, a MUŠKARCI ne mogu da ga reše (FOTO)

Mali broj muškaraca može da reši ovu mozgalicu.

kornjaca.PNG
Žene su bolje u mozgalicama na kojima dominira boja Foto: Printscreen Twitter/@sakriosamime

Zadatak je da se pronađe kornjača, koja se skriva među lokvanjima.  Žene su bolje u rešavanju pitalica na kojima dominiraju boje. Statistika pokazuje da će ipak viši procenat žena biti uspešan u ovom zadatku. 

Pročitajte još: Kakav je vaš šef: TIH ili BUČAN? Mi imamo odgovor ko je BOLJI

Neće ni sve žene uspeti da pronađu skrivenu kornjaču, a na ovo utiče nekoliko faktora - zdravstveno i mentalno stanje. Naravno neće ni svi muškarci pasti na "testu". 

Pročitajte još: NAČIN na koji ostavljate KOLICA prilikom kupovine govori KAKVA STE OSOBA

Ukoliko niste uspeli da nađete pogledajte na slici gde se sakrila kornjača!

Da li ste uspeli da pronađete? Foto:  Printscreen Twitter/@sakriosamime

Pročitajte još: Zašto se kaže PAO S KRUŠKE? Svi koristimo ovu frazu, a evo odakle VUČE KORENE

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.