· · Komentara: 0
NEVEROVATNO

Ona rađa decu po NARUDžBINI: Nisu mi dali da ga uzmem u naručje, ali morala sam ovo da uradim

Prvi put rodila je sina kada je imala samo 21 godinu

1625620_1432529403650477_1749710864_n.jpg
Foto: Fejsbuk/Alina Stahorskaя

Alina Stahorska (32), majka dva sina iz Ukrajne je jedna od 1500 žena iz ove zemlje koje su prošle godine rodile decu po narudžbini za strance. Prošlogodišnji porođaj bio je treći u nizu sa uspešnim završetkom. Prvi put je rodila dete za irski bračni par kada je imala 21 godinu. Kasnije, bila je surogat majka paru iz Nemačke i Indije.

Pročitajte još: Rešite ZAGONETKU: Pred vama je PET vrećica sa zlatom, kako znate u kojoj se kriju lažni NOVČIĆI?

Visina honorara po detetu, kako se navodi, iznosi čak 15.000 evra. Alina se na ovaj put odlučila iz nužde. Kako je ispiričala, kada se prvi put odlučila na ovaj korak bila je veoma mlada i upravo se rastala od svog prvog muža. Nije imala stan, pa su ona i njen trogodišnji sin živeli kod Alinine bake.

Za program surogat majčinstva saznala je iz oglasa, posle čega je otišla u kliniku na testiranje. Imala je podršku roditelja koji je nisu osuđivali što se odlučila na ovaj korak. Glavni povod Alini je bio novac. Od novca za prva dva deteta kupila je stan, koji je kasnije prodala, a od trećeg kuću i dva automobila.

Od trećeg deteta kupila kuću i dva auta

Na program se nije prijavila kako bi pomogala ljudima, što je otvoreno priznala, ali joj je danas drago zato što je učinila dobro delo i dalje je u kontaktu sa roditeljima kojima je podarila najlepši poklon. Tokom trudnoće morala je da se odrekne pojedinih stvari - duvana, alkohola i seksa.  NJen muž se u početku protivio ženinoj odluci, ali se na kraju pomirio sa situacijom jer su njegovi prihodi bili ograničeni.

Pročitajte još: Upitali Ajnštajna: Kako je biti najpametniji čovek na svetu? On odgovorio: NE ZNAM, PITAJTE NIKOLU TESLU

Predati dete posle porođaja teško joj je palo iako to nisu bila njena deca. Kada je prvi put videla treće dete u porodilištu, dečak je zaplakao. Niko nije reagovao, a Alina je htela da ga uzme u naručje. Međutim, osoblje je zamolilo da ode, a ona je plakala. Kasnije, kada je otišla s mužem do roditelja deteta, tek tada je bebu uzela u naručje. Ruke su joj zadrhtale, a muž joj je rekao da bi bilo bolje da odmah idu kući.

I pored svih prepreka Alina bi htela ponovo da se oproba kao surogat majka, naravno, ako joj godine dozvole.

Pročitajte još: NEVIĐENA scena snimljena na pumpi: Pere auto BENZINOM, a u pozadini se čuje REČENICA (VIDEO)

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.