· · Komentara: 0
SUDAR

O čemu pričati na prvom sastanku? Postoje pitanja koja su zabranjena i nikako ih nemojte postavljati

Postoji niz pogrešnih pitanja koje ne treba izgovarati na prvom romantičnom susretu sa simpatijom, jer posledice mogu biti strašne

Depositphotos_166902424_s-2019.jpg
Foto: Depozitfoto

Želite da što bolje upoznate osobu koja vas je pozvala da izađete, ali nastojte da obuzdate znatiželju jer neka pitanja ne bi trebalo postavljati na prvom sastanku ako nećete da to bude i vaš poslednji susret.

Pročitajte još: SEKS bez obaveza? Pročitajte koje zamke vrebaju PRIJATELJSTVO sa POVLASTICAMA

Nemojte da pitate kakav odnos ima sa roditeljima jer se ne slažu svi dobro sa mamom i tatom, ali ne pokušavajte ni da saznate zašto je raskinio/raskinula sa bivšim partnerom. Nekada je prekid emotivne veze komplikovan i “težak”, pa nije ni mesto ni vreme da o tome razgovarate, a možda vam ne bi ni rekao istinu.

Nekad je bolje ćutati
Nekad je bolje ćutati
Veoma je osetljiva i priča o poslu, pa pitanje: “Kako možeš time da se baviš?” može da shvati kao uvredu i omalovažavanje.

Muškarci posebno moraju da vode računa o tome kako se ponašaju na prvom sastanku. Ne dolazi u obzir pitanje: “Da li se uvek ovoliko šminkaš?” Bilo bi dobro da ne komentarišete izgled nežnijeg pola, osim ako ne nameravate da joj udelite kompliment.

Pročitajte još: Da li je ljubav jača od svega? Evo zašto je opasno biti FATALNO zaljubljen

Mada je dobro da na početku definišete prirodu vašeg odnosa, tačnije da li želite ozbiljnu vezu, ne preporučuje se razgovor o tome već na prvom sastanku. Još ne znate šta možete da očekujete, pa je za početak dovoljno da upoznate jedno drugo i procenite u kakvom pravcu bi mogla da ide vaša veza.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.