· · Komentara: 0
SUDAR

Novo pravilo u vezama: Žene zamenile mesto sa muškarcima, ništa nije kako je bilo

Ranije se podrazumevalo da muškarac prvi priđe i plati piće ženi, ali danas postoje nova pravila

Depositphotos_172082868_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto

Muško-ženski odnosi su oduvek bili nepresušna tema, ali novo vreme donelo je i nova pravila u emotivnim vezama.

Pročitajte još: Znate li zašto majke plaču na venčanjima svoje dece? Nije sreća u pitanju, a razlog je poražavajuć

Nekada se znalo: muškarci su prilazili ženama ali danas je sve više dama koje se ne libe da načine prvi korak i osobi koja im se dopada da to stave do znanja, piše Best life. Ali nije to jedina novina u partnerskim relacijama.

On ljudi, ali ne plaća
Foto: Depozit

Ranije se podrazumevalo i da muškarac plati piće kada izađe sa partnerkom, što se smatralo džentlmenskim gestom, sada žene sve češće insistiraju na tome da podele račun.

Nekada se znao red, a sada su svi ravnopravni.

Pamtimo priče naših mama i baka koje su s posebnim žarom i emocijama pričale o tome kako su u njihovo vreme momci dolazili po njih kući, pa su zatim išli na piće.

Ali i to je gotovo iščezlo. Nekada se podrazumevalo da treba da prođe nekoliko dana pre nego što se javite partneru ili on vama posle prvog sastanka. Ali u vreme društvenih mreža i brzog načina komunikacija i to nepisano pravilo se promenilo, pa nema potrebe odugovlačiti sa sledećim susretom.

Pročitajte još: Ako muškarca često boli glava - to nema veze sa seksom, a žene će biti BESNE kad saznaju razlog

Promenilo se i uverenje da muškarci i žene ne mogu da budu prijatelji. Pa, ukoliko vam neko više odgovara kao prijatelj nego kao osoba za emotivnu vezu, nikome to neće izgledati neobično.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.