· · Komentara: 0
LUDO

Nedostaje vam MORE? Napravite AKVARIJUM NOKTE, a mi vam pokazujemo KAKO (VIDEO)

Mašta nema granica, pa se tako na noktima može napraviti i akvarijum prepun morskih životinjica.

Pošto se "akvarijum nokti" prave dugo i postupak nije jednostavan najbolje je uraditi samo jedan takav nokat. Naravno, efekat sa 10 akvarijuma bi bio, zaista, fantastičan.

Pročitajte još: HIT u svetu: Kako da SAMI napraviti METALNE ili nokte sa flekom od BENZINA (VIDEO)

Prvo i najvažnije je nabaviti ukrase ribica, morskih zvezdi i školjkica. Takođe, treba pronaći i providnu cevčicu koja će moći da stvori iluziju akvarijuma.

Rbice mogu da se zalepe, ali i da plivaju!

Prvo za nokat treba pričvrstiti providnu cevčicu. Iseče se po dužini i pričvrsti lepkom ili gelom za donji deo nokta. Cevčica se namaže plavim lakom. Kada se boja osuši nanose se stanovnici morskog dna. Mogu da plivaju ili da se zalepe lepkom, odnosno gel lakom.

Na kraju se preko nokta nanse sjajan lak koji će da izravno površinu i napravi efekat vode.

Pročitajte još: Deset sazvežđa na deset noktiju - to je trend koji će vladati ovog leta

Još je zanimljivije ukoliko se napravi rupa u noktu i uz pričvršćenu cevčicu bukvalno dobija pogled u bazen.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.