· · Komentara: 0
STIMPANK

Ovo morate probati: ZARĐALI nokti koji ZVECKAJU! (VIDEO)

Stimpank je zavladao planetom, a nokti ukrašeni točkićima i lancima su pravi hit.

Kada se pojavite sa ovim noktima - svi će biti oduševljeni. Potrebno je malo  vremena i truda da bi se nokti uradili u "stimpank" stilu, ali krajnji rezultat ostavlja bez daha.

Pročitajte još: HIT u svetu: Kako da SAMI napraviti METALNE ili nokte sa flekom od BENZINA (VIDEO)

Stimpank nokti treba da imaju elemente industrije, a mogu da urade u srebrnoj, bronzanoj ili zlatnoj nijansi.

 Foto: Youtube/ screenshot Nail Career Education
Stimpank se radi u srebrnoj, zlatnoj ili bronzanoj nijansi.

Za početak, uklone se zanoktice i nanese osnovni, zaštitni sloj. Na vrhove nekoliko noktiju se nanosi braon lak, ali samo u jednom sloju, jer je cilj da izgledaju kao da su zarđali.

Foto: Youtube/ screenshot Nail Career Education

Boja se nanosi četkicom poput fleka, jer se tako najlakše dobija efekat rđe. Na nekoliko noktiju se boja rđe nanosi na gornji deo nokta, a negde na vrhovima ili sredini. Boja se nanese u flekama ponovo na nekim mestima.

Boja rđe se nanosi četkicom, poput fleka.

Boja mora dobro da se osuši, pa se nanese sjajAn ili lak koji će služiti kao lepak. Na nokte se čistom četkicom nanose točkići i šrafovi. Na ukrasima ne treba štedeti, jer što ih je više nokti će biti lepši. Kada se nanesu željeni ukrasi i nokti dobro osuše, dodaju se 3D lanci i štafići.

Pročitaje još: ŠTA JE, BRE, OVO? Devojke poludele za novim trendom: Nokti kao OTVARAČ ZA FLAŠU! (Foto)

Nijansa burgudac, poput crvenog vina, izuzetno lepo se slaže sa stimpank noktima, pa i tu nijansu možete dodati. Nokti se na kraju namažu sjajnim lakom i dobro osuše.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.