· · Коментара: 0
ЗВЕЗДЕ И ЉУБАВ

ЧЕТИРИ хороскопска знака ће се заљубити овог ЛЕТА, а један ће се РАЗВЕСТИ због нове ВЕЗЕ

Ове године ће каријеру градити Ован, Бик, Вага и Стрелац, неки хороскопски знаци ће учити,други решавати проблеме из прошлсоти, а трећи ће се заљубити!

1593495556_a-couple-of-1694334_1280-5efad004151dd.jpg
Фото: Пиксабеј

Лето је време за љубав, сусрете, страст и романтику. Различити знаци другачије доживљавају лето, а проверите шта ће се вама дешавати.

Прочитајте још: Мислите да се партнер ПОИГРАВА са вама? Нема сумње ако је неки од ових ХОРОСКОПСКИХ ЗНАКОВА

Ован и Бик ће ово лето искористити за каријеру и то им је мудра одлука. Ова два знака покушаваће да из претходних, пропуштених месеци извуку максимум. И успеће у томе.

Рак

Ракови су породични људи, увек спремни за љубав. Сада је право време да се препустите  страстима, па се слободно "баците у лов". Венера, богиња љубави, је почела да се креће директно и 7. августа улази у ваш знак. Шта то значи?

Ово лето вам доноси праву особу за вас!

Да је ово лето у којем ћете се страсно заљубити, а 3. августа разочарати, али убрзо решити неспоразум и, на крају, ћете завршити у топлом загрљају рпаве особе.

Близанци и Рак су пуни енергије и требали да је искористе за учење неког новог посла, читање књига, образовање и обогате своју личност на неки начин.

Биће страсти за многе Фото: Депозитфото

Девица

Увек спремна за забаву Девица ће ово лето "потрошити" на флерт, афере, освајање људи, превару са колегама,на све што подразумева љубав, секс, завођење, па и романтику. Ово ће бити незаборавно лето за вас, а и све остале који га проведу са вама.

Флертоваћете цело лето, а онда ћете се заљубити!

Водите рачуна, јер ће вам судбина довести занимљиву особу која ће, на почетку, изгледати као флерт, а онда ће се развити посебан однос којиће трајати годинама.

Прочитајте још: Издржите до ЈУНА, јер почела је да влада ВЕНЕРА: ВЕЗЕ ће се прекидати и појавиће се БИВШЕ љубави, а многе ће због КРЕДИТА болети глава

Вага ће се читаво лето осећати уморно и тражиће време за себе.

Шкорпија ће га, пак, провести на иглама, у неизвесности и само уколико дође до самоспознаје завршиће га у плусу. Наиме, све се променило и шкорпија је један од ретких знакова који то не увиђа, а особа која има проблем није распположена за љубав.

Рибе ће бити неодољиве Фото: Депозитфото

Стрелац

Не занемарујте чињеницу да су вам се ове године звезде ускладиле на пољу љубави и то морате да искористите. Ипак, да би упловили у срећну везу прво мроате да рашчистите постојећу, зар не? Да ли је веза у којој сте сада она права?

Стрелцу предстоји судбински сусрет који не сме да пропусти.

Када Венера уђе у знак Рак, а то ће се догодити у августу, појавиће се особа која је вредна ваше пажње. Немојте да је изгубите, јер ћете се заљубити до бесвести. Оваква прилика се ретко пружа и ако останете у осредњој вези и не приграбите судбину, кајаћете се  читавог живота. Јер, ова особа је она права!

Јарац увек пронађе начин да себи нађе посао у томе ће успети и овог лета. Осим ркатким авантура неће се догодити ништа занимљивије.

Водолија је сконцентрисана на посао и са таквим мислима не изгледа привлачно људима које среће. Труд ће се се, на крају, исплатитил

Прочитајте још: ДВА хороскопска знака су ИНТЕЛИГЕНТНИЈА од свих осталих! Проверите да ли сте то баш ви

Рибе

Дошло је ваших пет минута. У сваком смислу. Пролеће сте провели сами и сада сте спремни за занимљиве сусрете. Да би се то догодило мроате да изађете напоље и ведрог осмеха кренете у освајање. Лето вам прија, али тако ће бити до средине августа, а онда се поново све захуктава, што вама уопште не одговара.

Не улећите у авантуру са првим, јер прави тек предстоји у августу!

Дакле, зрачићете током јула и августа и искористите тај период тако што ћете пронаћи романтичну особу, а не неког ко је жељан кратке летње страсне авантуре. Не хватајте се за прву особу, јер ће се многи појавити и одаберите мудро!

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.