· · Коментара: 0
АСТРОЛОГИЈА

Да ли сте међу њима? Ово су НАЈАРОГАНТНИЈИ хороскопски знакови

Иако ће Ован бити ту за вас и ваше проблеме, он то неће сам осетити, док Стрелци сматрају да су узор другима.

1594120129_Depositphotos_38917975_s-2019.jpg
Фото: Депозит

Сви знамо барем једну особу која мисли да се свет врти око ње. Проблем с арогантним људима је што захтевају много времена и интереса, а ако сте око њих, осећаћете се као да готово и не постојите. Желите бити у могућности да поделите шта се догађа у вашем животу или да добијете савете за своје проблеме, али ваш арогантни пријатељ толико је заокупљен да чак и не пита за вас! Према астрологији, неки хороскопски знакови арогантнији су него други. 

Прочитајте још: Ова ТРИ ХОРОСКОПСКА знака су НАЈЗЛОБНИЈА! ПРОВЕРИТЕ да ли сте међу ЊИМА

Ово су ти знакови:

Лав 

Није ни чудо што је Лав на врху листе. Они су пуни себе, умишљени и егоистични, али већину времена је то оправдано. Да нису толико харизматични као што јесу, не би имали толико пријатеља. Њихов его толико је велик да им може створити разне проблеме на путу до успеха. Једном када имају циљ тешко их је спречити да га остваре. Највећи фактор који их чини арогантнима је што не само да мисле да су најбољи, они то и знају.

Стрелац

Један од разлога зашто Стрелци желе пропутовати свет је зато што мисле да се окреће око њих. Они су шармантни, знатижељни и оптимистични, али они мисле да ће њихови добри квалитети сакрити њихове лоше квалитете - егоцентричност и таштину. Сматрају да су узор другима и не схватају када се други не слажу с њима.

Прочитајте још: ЧЕТИРИ хороскопска знака ће се заљубити овог ЛЕТА, а један ће се РАЗВЕСТИ због нове ВЕЗЕ

Бик

Бикови не верују у компромис, већ да су они увек у праву. Они су толико егоцентрични да не виде туђе потребе и жеље. Њихови проблеми су најважнији и увек треба први да се решавају, чак и ако то значи да ће туђи проблеми бити занемарени. Бикови могу бити толико заокупљени собом да се другима чине безобразни и неискрени.

Ован

Овновима је врло тешко узети у обзир другу особу. Није да их није брига, већ немају толики спектар да се баве емоцијама и проблемима, па често испадну безобразни. Они немају времена да се брину за друге људе и не осећају када су потребни другима. Ако их тражите за помоћ, биће тамо, али морате им јасно рећи шта вам треба. Ако спојите њихову нестрпљивост и самопоуздање, јасно је како испадају арогантни.
 

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.