· · Коментара: 0
ХОРОСКОП до 12. ЈУЛА

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП: ОВНА чека понуда живота, један ЗНАК ће се ЗАЉУБИТИ, а други добити ПОСАО

Овај период ће за неколико знакова бити фантастично време да направе невероватан преокрет у каријери.

1593761726_slatka.jpg

ОВАН

Посао

Из иностранства се могу појавити важни људи од којих добијате прилику за напредовање у каријери. Можда ће вам се учинити да је то прекрупан залогај за вас, али нека вас тај осећај не омете. Пред вама је прилика да надоградите већ постојеће вештине којим ћете у будућности значајно променити полазну степеницу с које наступате у пословним преговорима.

Пред вама је пословна прилика живота.

Љубав

Имате осећај да нешто у вашој вези није у реду. Али, колико год да сте сигурни у претпоставке, немате начина да то и докажете. Сумња и брига навлаче тамни облак на поље ваше љубави па утеху можда потражите у тајном, платонском, љубавном заносу с особом с којом је веза неомогућа.

Здравље 

Будите умерени с храном.

Прочитајте још: "Смак света ће почети 2021, Христ ће сићи на земљу, а све ће се десити након ЗАРАЗЕ"

БИК

Посао

Ваша креативност добија подстицај. Можете се више заинтересовати за уметничке активности и идеје одмах практично реализовати. Ово је период када можете очекивати побољшање финансија. Ипак, поред повећања прихода, расту вам и потребе, па су извесни знатни трошкови. Нема разлога за бригу, новац који ових дана потрошите брзо ћете надокнадити.

Љубав

Имате потребу да се сједините с вољеном особом. Слободнима предстоји прилика за интересантно познанство, а заузетима успостављање дубљег и динамичнијег односа у партнерству. Добро расположење може бити накратко пољуљано непријатношћу које долази од пријатеља.

Здравље

Несаница узрокована нервозом.

БЛИЗАНЦИ

Посао

Имате жељу да све одједном завршите и крупним корацима наставите даље. Чувајте се претеривања, нарочито у обиму посла који преузимате на себе. Финансије вас брину, али не више него што је то за вас, у овом периоду, уобичајено. Очекујте позив од особе из прошлости, она вам преноси информације које ће вам бити значајне у будућности.

Не претерујте на послу, у љубави авантура.

Љубав

У потпуности сте усмерени на професионалне активности, па се то одражава на емотивни статус. Окружују вас људи који су укључени у закулисне радње, а међу њима и особа супротног пола која вас потајно привлачи. Извесни су тајни разговори, па чак и краткотрајна платонска авантура.

Здравље

Малаксалост.

РАК

Посао

У периоду сте у коме је неопходно да будете изузетно пажљиви како бисте избегли сваку врсту агресије у радном окружењу. Осим тога, чувајте се, могуће су повреде, нарочито уколико је тако нешто могуће на вашем радном месту. Интензивирање свих односа могу бити презахтевни за вашу психу, па то може резултирати неконтролисаним изливом беса којем сте ових дана склони.

Опасност вреба са посла од људи или повреда.

Љубав

Изложени сте нападима са свих страна, па вам ни ово животно поље није поштеђено. Извесна је дискусија с вољеном особом, а ако не будете довољно стрпљиви, динамичан разговор прети да прерасте у жучну свађу за коју је раскид једино решење. Повуците се на време.

Здравље

Припазите на исхрану.

ЛАВ

Посао

Радна задужења се повећавају, добијате све више посла, а с тим и одговорности. Добар је тренутак да реорганизујете свој рад, било да се ради о личном пресабирању или прерасподели обавеза којом бисте део свог терета пребацили на сараднике. Било како било, ово је период одличан за крупне потезе којима ћете себи обезбедити бољу сутрашњицу.

Ово је период одличан за крупне потезе.

Љубав

Склони сте да се повлачите и дуже временске периоде проводите у самоћи. Ако имате партнера, срећом, он ће имати разумевање за ваше ћутање, а ако немате, могуће је успостављање контакта с особом која је на неки начин необична и оптерећује вас својим чудним животним проблемима.

Здравље

Пазите плућа.

ДЕВИЦА

Посао

Самопоуздање је на врхунцу, па је прави тренутак да изразите своје идеје. У комуникацији сте брзи и виспрени. Финансијска питања вас оптерећују, али и у тој сфери прави је моменат да се пресаберете и направите нову финансијску конструкцију којом ћете успоставити дугорочну стабилност. Позитивне вести стижу од званичних лица, али вама као да нешто још недостаје.

Поозитивне вести стижу од званичних лица.

Љубав

Преувеличавате неке проблеме, време проводите у покушајима да разговором разрешите недоумице. Како год се поставите, разговор не тече у оба смера, као да причате сами са собом. То вас фрустрира, па је, уколико се не зауставите на време, могућа озбиљна свађа коју ћете тешко превазићи.

Здравље

Болови у леђима.

Прочитајте још: Занима вас како ће изгледати свет 2040. године? Имаћемо неколико партнера, а СЕКСА једва да ће бити, а доћи ће и ОНИ

ВАГА

Посао

Муче вас професионалне бриге. Потребно је да успоставите равнотежу између захтева претпостављених и приватних потреба. Свакако, ово је добар период за успостављање нових односа и побољшања односа с јавношћу, било да се ради о радном окружењу или људима којима је задатак да вас оцењују. Будите пажљиви у комуникацији, могући су неспоразуми.

Могући су неспоразуми, испеците па реците.

Љубав

Повољни аспекти који описују ваш љубавни живот ових дана наговештавају велику активност и динамику у односу с партнером. Некима ће овај период донети понуду трајног договора, озбиљности везе, па чак и брака. Осим тога, могуће је заједничко путовање.

Здравље

Алергије.

Период није савршен, али не треба провести време у чекању Фото: Пиксабеј

ШКОРПИЈА

Посао

Током овог периода пуни сте енергије и виталности. Имате јак ауторитет и самопоуздање, па с лакоћом утичете на околину. Можете добити признање, у знак мале пажње за ваш пређашњи уложен труд. Важна особа може покушати да утиче на вас, али постајете свесни лоше намере. Неко из ужег окружења жели да вам се повери, то вас приморава да се повучете.

Будите опрезни неко вам ради о глави!

Љубав

Време је за улепшавање, мада, из вас и без тога сија енергија романтике, као да сте изашли из неке бајке. Неки од вас су у овом периоду, заиста, заљубљени, а они који су слободни препуштени су машти и ишчекивању радосног сусрета. Будите приземљени да бисте избегли разочарање.

Здравље

Бронхитис.

СТРЕЛАЦ

Посао

Сјајан период за финансије али и за сваку врсту протежирања која стиже од моћних људи. Некима ће овај период донети унапређење или нови ангажман на који ће бити поносни. Без обзира на повољне транзите, претерано размишљање повећава неверицу, а то може допринети да у пресудном тренутку направите погрешан избор и тиме све пропустите. Послушајте интуицију.

Стиже нови посао, унапређење, ангажман...

Љубав

У изгледу је сукоб или спор око заједничких финансија. Вољена особа може бурно одреаговати на оно што сматра да је непотребно трошкарење новца. Истовремено, ваш друштвени живот је у узлазној путањи, окружени сте креативним људима који вас инспиришу.

Здравље

Главобоља.

ЈАРАЦ

Посао

Стиже вам признање од надређених особа. Уколико ових дана кренете на пут, провод и добро расположење су извесни, нарочито ако сте окружени људима с којима сте пословно повезани. Интензивирате комуникацију с особама које се налазе у иностранству, а које вам могу пословно користити. Духовно сте уздигнути, па у живот привлачите истомишљенике.

Усмерите се на посао и каријеру, ту је срећа.

Љубав

Емотивна и породична питања вас сувишно оптерећују. Осетљиви сте на променљиву атмосферу у блиском окружењу, па то може произвести пролазну напетост. До краја недеље емоционална тензија слаби, хармонија се успоставља, па можете да одахнете и сву пажњу усмерите на посао и каријеру.

ЗДРАВЉЕ

Чувајте плућа.

ВОДОЛИЈА

Посао

Ово је добар период за побољшање односа са сарадницима. У живот вам улазе интересантни и утицајни људи, али морате пазити да их својом импулсивношћу не одбијете од себе. Радни амбијент се побољшава, али истовремено неке закулисне радње достижу врхунац. Да бисте избегли компликације, пазите коме се поверавате.

У живот вам улазе важни људи, пазите се.

Љубав

Усмерени сте на своје потребе. Прија вам интима с вољеном особом јер желите да сачувате само за себе сваки тренутак проведен с њом. Ипак, истовремено вас вуче изазов да изван приватног амбијента не пропустите ниједан друштвени догађај на који сте позвани.
ЗДРАВЉЕ Чувајте се, могуће су повреде.

Прочитајте још: ЧЕТИРИ хороскопска знака ће се заљубити овог ЛЕТА, а један ће се РАЗВЕСТИ због нове ВЕЗЕ

РИБЕ

Посао

Укључени сте у ангажмане са сарадницима. Ово, вероватно, подразумева значајније финансијске трансакције. Залеђину вам обезбеђују надређена лица, али то вама није довољна гаранција. Осећате се као да сте на важној прекретници, па се плашите сваког потеза. Превише сте напети, од претеране бриге блокирате и оно што вам је дато да с лакоћом завршите.

На прекретници сте, плашите се сваког потеза, напети сте...

Љубав

Однос с вољеном особом улази у фазу у којој нема несугласица око којих сте се раније саплитали. Пуни сте позитивних вибрација, па с лакоћом прелазите преко мана које сте раније тешко превазилазили. Мала ренесанса доноси значајно пуњење љубавних батерија које ће вам бити потребно у наредном периоду.

Здравље

Болови у ногама.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.