· · Коментара: 0
УРАН

Планета ће се препородити, али следе три године турбуленција и 2023. земља ће бити потпуно другачија - на јесен нас чекају нови ИЗАЗОВИ

Све што представља овај знак налази се пред прекретницом, а пошто представља Земљу налазимо се пред потпуном променом живота.

Depositphotos_21846889_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото

Бик је знак коме ових дана не цветају руже. Изложен је непријатном аспекту који транзитни Уран прави са Сатурном. Иако смо сви, колективно, изложени тешким аспектима, особе рођене у знаку Бика ово осећају директно. Промене које су у најави, уколико не буду добровољно спроведене, прете да се реализују присилом. Пред Биковима су три године великих турбуленција, а дашак ветра који то најављује управо је дунуо.

Прочитајте још: Главне земље ће напустити ЕУ, нова коалиција се јавља на истоку, а ево ШТА ЧЕКА СРБИЈУ

Треба нагласити да Бик не представља само особу која је рођена у том знаку. Он представља сав принцип на земљи којим он влада. Храна, банкарство, новац, економија, природа, биљке... У међуљудским односима представља физички контакт, додир. Музику, весеље, уживање. Невероватно је до којих се детаља природа поиграла, па нас је довела у ситуацију која налаже да од свега набројаног морамо тренутно да се оградимо.

Звезде су се поиграле Фото: Депозитфото

Транзитни Сатурн у Водолији прави квадрат према Урану у Бику - Сатурн у Водолији је забрана, а владар Водолије Уран указује на то да је предмет забране све што је из симболике Бика.

Бик представља банкарство, новац, економију, природу, биљке, међуљудски контакт...

Дакле, све што представља овај знак налази се пред историјском прекретницом. По мишљењу бројних астролога Бик представља и планету Земљу, па ако бисмо и то узели у обзир, тренутно смо глобално изложени транзиту који је зауставио све, а који ће заувек променити начин живота.
С једне стране, то је добра вест, јер ће се планета препородити. Ипак, с друге стране гледано, дужина трајања непријатног транзита указује на то да ће нам бити потребно много стрпљења како бисмо кроз овај период прошли са што мање последица.

Земља се мења Фото: Депозитфото
Биће нам потребно  много стрпљења, јер нас крајњи исход чека тек 2023. године.

Крајњи исход свега што је кренуло од марта ове године чека нас тек 2023. године. Пред нама су године озбиљних изазова и потпуног, коренитог, прераспоређивања свега што на земљи представља живот. Здравство, финансије, економија, технологија...

Прочитајте још: "Једном заражен, не живи више од двадесет четири сата": Корона вирус предвиђен пре 30 година, а шта је ПРАВА ИСТИНА

У овој фази транзита ситуација ће се привремено стабилизовати током лета, а од јесени, нарочито од децембра, планетарно нас очекују нови изазови.
На личном нивоу Бик представља особе које су с обе ноге на земљи, материјално опредељене, самосвесне, истрајне, па чак и тврдоглаве, јер их одликује непроменљивост која, истовремено, поред све лепоте једне стамености, може да постане и највећа мана.

Ситуација ће се током лета стабилизовати, а од јесени нас чекају нови изазови.
Музика и певање
Бик влада храном и хедонистичким начином живота, али и певањем, музиком и плесом. Па није чудно да управо међу припадницима овог знака, као и међу онима којима је овај знак наглашен у хороскопу, налазимо највећи број музичара и весељака.

Нежан и романтичан, ужива у вођењу љубави увек и свуда. Физичке потребе су му велике, сензуалан је, потврду љубави мора да добија мажењем и миловањем да би био сигуран да је веза у реду. Највише цени партнера који има практичан поглед на живот као и он, и који се не меша у његове циљеве. Ипак, без обзира на сву сензуалност, материјални аспект у љубави игра велику улогу. За партнера, најчешће, Бик бира особу која је ситуирана и остварена, јер без обзира на сву љубав, која му је важна, она мора да се храни и материјалним. Свака врста немаштине баца га у дубоко незадовољство за које ће оптужити партнера.

Бик, без обзира на љубав,  увек бира метеријално ситуаираног партнера, јер воли доколицу.

Велики је хедониста, ужива у доколици и склон је да се, без размишљања, препусти овоземаљским уживањима.
Особе рођене у овом знаку не воле апстрактне односе. Веома су директне и практичне у односима са људима, а од партнера очекују доследност и испуњење сваке формалности. Заједничко обедовање је за њега центар свих односа - партнерских, пријатељских или породичних.
Има оних који га оптужују да је материјалиста, али Бика то не интересује. Гурманлук, хедонизам, музика, пиће, животни стил који је наизглед симпатичан и општеприхваћен, може да буде "токсичан" за самог Бика. Неретко, оболевају од последица таквог живота.

Прочитајте још: Кинески хороскоп ДРУГИ ДЕО: Како ће година ПАЦОВА утицати на друге знаке?

Када сагледате све основне особине знака Бика и то упоредите са ситуацијом у којој се налазимо, увидећете до које се мере природа поиграла и забранила све што је на биковској листи побројано.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.