· · Коментара: 0
ХОРОСКОП ДО 21. АПРИЛА

За ДЕВИЦУ следи добар период, али за многе знакове НЕ

Већина хороскопских знакова треба да буде опрезна, али постоје и они којима је ово изузетно плодан, креативан и успешан месец

Depositphotos_185965262_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото

ОВАН (21. 03 - 20. 04)

ПОСАО – Пред вама је период напредовања. Веома сте довитљиви, а акценат ће бити на пословима у вези са кућом или некретнинама. Финансије стабилне, а повремено и бољи прилив, са нагласком на првој половини периода. Опрез је потребан са законом и ако путујете.

ЉУБАВ – Занимљив период за све оне који желе да озваниче своје везе. Многи ће се од друге половине периода одлучивати за брак.  

Прочитајте још:  Кинески хороскоп ПРВИ ДЕО: Ово је година ПАЦОВА, а многи ће се обогатити

БИК (21. 04 - 20. 05)

ПОСАО – Током целог периода будите наглашено опрезни. Могући су ненадани губици и пропадање планова који су били скоро на прагу успеха. Законски проблеми. Избегавајте путовања. Доносите коначну одлуку везано за каријеру.

ЉУБАВ – Ако сте у вези или браку, партнер показује снажну посесивност и поставља услове на које нећете пристати. Могућ раскид.

Бик треба да очекује неочекиване губитке.

БЛИЗАНЦИ  (21. 05 - 20. 06)

ПОСАО – Радите доста тајновито, али интензивно. Слично је и на финансијском плану, а током овог периода завршићете многе незавршене послове. Половином периода добијате позив везан за посао. Новчани добитак следује у том периоду.

ЉУБАВ – Један флерт, или необавезни сусрет и познанство, у првој половини периода могли би да се претворе у везу. Нешто што будете открили, негативно ће утицати на будућност везе и брака.

Пред близанцем је занимљиво познанство.

РАК (21. 06 - 22. 07)  

ПОСАО – Нова дешавања и нове понуде. Током прве половине периода ситуација је повољна, са нагласком да би већ првог дана периода могли имати изненадан добитак или повољност. Током друге половине периода је стресније и бићете у искушењу да мењате посао, а то је добар потез.

ЉУБАВ – Слободнима почетак везе или контакт, а заузетима период турбуленција. Љубавна веза са посла биће откривена, али ви ћете остати са том особом.

Рак је под невероватним турбуленцијама.

ЛАВ (23. 07 - 22. 08)    

ПОСАО – Послови су доста угрожени и веома сте напети и склони свађама, па се потрудите да пронађете начин да не улазите у конфликт који вас може коштати посла. Имаћете и доста тешкоћа да дођете до неопходног новца. Трошак. Законски проблеми.

ЉУБАВ – У браку и вези сте доста нервозни, а разлог је неко бивши. Ако сте слободни, један Ован би вам могао освојити срце.

Лав је напет и склон свађама, нема довољно новца и има законских проблема.

ДЕВИЦА (23. 08 - 22. 09)

ПОСАО – Солидан период, али очекујте доста несугласица и критике од особа које вам нису наклоњене, или неку врсту освете. Нестабилни сте и склони брзом одустајању и губљењу интересовања. Ипак, могућ је повећи добитак крајем периода.

ЉУБАВ - Ако сте у вези или браку, не улазите ни у какве комбинације које би могле да вас искомпромитују. Слободнима друга половина периода обећава много.

Девицу ће многи критиковати, али је период добар.

ВАГА (23. 09 - 22. 10)

ПОСАО – Наглашено је поље сарадње са другим класама, расама и нацијама, па га и искористите. У овом периоду добићете једну занимљиву пословну понуду која вам у потпуности одговара. Прихватите је и не плашите се ризика. На самом крају периода сигурни су новчани добици.  

ЉУБАВ – Размишљате о некоме ко није из места у коме се ви налазите. У другој половини периода је више него вероватан контакт са том особом, а могуће и сусрет.  

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

ПОСАО - Веома сте борбени током овог периода и уз проблеме и несугласице са мушким сарадницима успећете у првој половини периода да решите пословни проблем, милом или силом. Решавање законског проблема. Финансије у порасту крајем периода.

ЉУБАВ – Мораћете да пређете преко неспоразума, или да издржите критику, а разлог је паралелна веза или флерт на послу. Немојте беспотребно да компликујете живот.  ЗДРАВЉЕ – Семени канал код мушкараца и јајоводи код женског пола.

Шкорпија је борбена и у свађи са мушкарцима.

СТРЕЛАЦ (23. 11 - 21. 12)

ПОСАО – Добра прилика почетком периода да склопите посао и да изузетно добро зарадите. Врло је вероватно да представите нешто ново. Или себе у новом светлу. Ако постоје питања везана за посао, биће решена у вашу корист. Помоћ блиске родбине. Краћи пут.

ЉУБАВ - Ако сте слободни, а уђете у брак, могли бисте постати додатно финансијски успешни. Ако сте у вези или браку, у периоду сте без ограничења.

Стрелац ће склопити посао и зарадити!

ЈАРАЦ (22. 12 - 19. 01)

ПОСАО – Прва половина периода није лоша када су у питању добици, као и могућност путовања, а у другој половини би било добро да избегнете доношење важних одлука. Постоји опасност неке врсте завере или лошег заплета. Избегавајте беспотребне трошкове.

ЉУБАВ – У овом периоду сте склони да правите резове и нагласак је на изненадним променама. Веома сте склони дуплим или паралелним везама, као и лагању.

Јарац ће доносити погрешне одлуке, а водолија не сме да размишља о подизању кредита.

ВОДОЛИЈА  (20. 01 - 18. 02)

ПОСАО – Аспекти су такви да обећавају и добре послове и солидну зараду. Постоји назнака могуће прилике да уђете у посао који се може одмах исплатити, али лебдите превише у ваздуху, па ризикујете и губитак. Ако размишљате о кредиту, не узимајте га у овом периоду.

ЉУБАВ – Мало сте неодређени у својим тежњама, али очекујте једну необичну романсу. Односи у браку имају ноту неких тајни, али присутна је страст.

Прочитајте још: Хороскоп у доба короне: Бик и шкорпија морају да буду ОПРЕЗНИ, а ево којим знацима прети опасност и у КУЋИ!

РИБЕ (19. 02 - 20. 03)

ПОСАО – Доћи ће до новитета у вашем пословању. Добијате јак ветар у леђа. Пружиће вам се прилика да остварите један давни сан, или решите проблем. Решаваћете и питања везана за иностранство.

ЉУБАВ - Једна доста старија особа или озбиљнијих ставова ће оставити снажан утисак на вас и вероватно вас освојити својом стабилношћу.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.