· · Коментара: 0
ЗОДИЈАК

Ови хороскопски знаци НЕ ЗНАЈУ да ЧУВАЈУ ТАЈНЕ, а да ли сте ви међу њима?

Карактеристика једног знака је да су посесивни и сматрају да треба све да знају

1594731771_Depositphotos_136366440_s-2019.jpg
Фото: Депозит

Пазите кад се поверавате код ова три хороскопска знака, јер им је чување тајне слаба тачка.

Прочитајте још: Ови хороскопски знаци су НАЈВЕЋЕ ШТЕДИШЕ, да ли сте ви међу њима?

Близанци

За Близанце се каже да су највеће трачаре у Зодијаку. Познати по томе да не могу држати уста затворена, и да су вероватно последњи људи на планети којима бисте се требали поверавати и причати им ваше строго чуване тајне. Иако су добри за подизање атмосфере свакако не би требало да чувају тајну о организацију журке изненађења.

Фото: Депозит

Прочитајте још: Знамо да сви носимо КАНЦЕРОГЕНЕ ЋЕЛИЈЕ, а од ХОРОСКОПСКОГ ЗНАКА зависи када ћемо оболети и КОЈИ ОРГАН

Девица

Девице су често до детаља упознате са животима људи око себе што даље доводи до тога да неретко и случајно одају тајне које су им поверене. Девице су посесивне и сматрају да све треба да знају, с тога ако им се не поверавате оне ће то схватити као вашу грешку, а не као начин да их желите опоменути за грешке из прошлости.

Прочитајте још: НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП: Следе ПОСЛОВНЕ могућности и УСПЕХ, али и ПРЕВАРА за ова ЧЕТИРИ ЗНАКА

Стрелчеви

Стрелчеви се мање брину око чињеница, а више се баве истином. Они су интензивни, живописни и врло харизматични. Познати су по својим причама и воле да преувеличавају ствари. Неретко направе драму без већег разлога. Будите опрезни када им се поверавате, јер ако је то нека добра прича, тешко ће је задржати само за себе.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.