· · Коментара: 0
НАТАЛНИ ХОРОСКОП

Какву је МУКУ мајка трпела док вас је носила у стомаку, откријте уз помоћ ХОРОСКОПА!

Tумачењем личног (наталног) хороскопа откривамо енергетски печат, образац, којим је обележено наше рођење. Другим речима, у нашем је хороскопу скривена информација о прецима чије су најјаче импресије важне за нас.

family-2610205_1280.jpg
Фото: Пиксабеј

Тај податак не говори само о томе какав је небески склоп био у тренутку када смо стигли на свет, већ је у тој мапи, коду, утиснута комплетна прошлост наше душе која је део свеопштег енергетског система заокруженог у породицу.

Прочитајте још: Овај знак воли ДРАМУ, а важе за најбоље ПРОДАВЦЕ МАГЛЕ

Тачније, она ће утицати на наше рационалне обрасце понашања и на тај начин учествовати у креирању нове (наше) животне путање. Колико ће натални хороскоп бити тачан у предвиђању нечије путање зависи од тога хоће ли особа живети стихијски, препуштена сопственим поривима који стижу из најдубљих делова бића, или ће, модерним речником речено, радити на себи. Ако кренемо од овога долазимо до суштине астролошког учења чији циљ, првенствено, треба да буде спознаја себе, а не крајња последица - предвиђена дешавања, прорицање догађаја.

Успех је предодређен Фото: Пиксабеј
Астрологија је прориче, већ "отвара очи".

Радити на себи, ићи путем самоспознаје, није лако. Прво, треба знати одакле да се крене. Управо је наш лични планетарни печат, који је приказан у наталној карти, најдрагоценији алат који ће нам дати море информација, од тога одакле долазе наше муке и блокаде до тога на који начин можемо најбрже и најлакше да начнемо проблем и кренемо ка исцељењу.

Постоје многобројни начини помоћу којих можемо да кренемо пут себе. Од алтернативних енергетских техника, преко животних тренера (лајфкоучева), до званичних психијатријских и психолошких радионица и анализа. Сваки од наведених начина је одличан уколико интуитивно осетимо да је најбољи за нас.

Психолози гледају хороскоп
Пре него што крочимо путем самоспознаје, непроцењиву помоћ можемо да добијемо анализом личног хороскопа. Јер, оно што помоћу астрологије можемо да сазнамо о себи, психоанализом може да траје и две године. Због овога многобројни психолози и психијатри кришом (јер се астрологија сматра сујеверјем) погледају у податке клијента и помажу се у дијагностици.

Како је то могуће?

Тако што увидом у натални хороскоп проналазимо тачке (делове бића) које су блокиране, мрачне. И не само то. Уколико у анализу унесемо и хороскопе најужих чланова породице, увидећемо тачно ко какву улогу игра и како се цео породични систем понаша, ко је коме мучитељ, учитељ, дародавац, исцелитељ...

Сваки хороскоп има мрачне тачке и њих треба открити и - одблокирати!

Особе које прате астрологију знају да астролози често помињу добре/лоше аспекте. Међутим, ретко се пише о томе како да их превазиђемо и исцелимо. Укратко, проблематичан аспект може да се лечи тако што ћемо контролисано и свесно испуњавати задату симболику, а други начин је тај што, рецимо, две планете које су у лошем међусобном аспекту, истовремено, свака за себе, могу градити повољан аспект према некој трећој. Другим речима, ако узмемо да су планете ликови из реалног живота и да се налазе у сукобу, положај треће планете, која је у повољном односу према свакој од сукобљених, говори да је трећа особа миротворац.

Срећа и бол се преносе Фото: Депозитфото
Пронађите планету која мири лоше аспекте.

У астролошким искуствима постоје и другачији примери исцељивања аспеката, онда када у аспекту нема планете која "мири" завађене стране. И тада постоји нада, јер сама спознаја порекла проблема носи добро које се у даљем исцељивању може искористити. Моћан пример је хороскоп једне особе која се током целог живота мучила с тешким и мрачним мислима, депресијом, меланхолијом, иако нема рационалне разлоге за то. Дугогодишње енергетске радионице, психоанализе, терапије..., ништа није уродило плодом, јер да би се дошло до суштине проблема потребно је утрошити сате и сате анализе која није допрла до извора, будући да се нигде око ње, у реалном животу, није проналазио могући окидач.

Психолози нису помогли у решавању меланхолије, а хороскоп је нашао у чему је проблем.

Астролошком анализом одмах је детектован. Наиме, особа није знала да је рођена као покушај утехе за трагично преминулим дететом које су родитељи имали пре њеног рођења. Дакле, њена мајка ју је носила у стомаку опхрвана тешком тугом и депресијом. До ових података из живота својих родитеља дошла је тек пошто се астролошком анализом поставило питање након кога је исто поставила и родитељима: какву је муку мајка трпела када ју је носила у стомаку?

Прочитајте још: Занима вас како ће изгледати свет 2040. године? Имаћемо неколико партнера, а СЕКСА једва да ће бити, а доћи ће и ОНИ

Особа се родила са јасно утиснутом вибрацијом коју јој је мајка нехотице пренела. Туга која је током живота мучила не припада њој већ неком другом. Ово је дало много повољнију позицију за лечење душе било путем алтернативних или званичних метода, јер је путања проналажења узрока скраћена, после чега може да отпочне процес исцељења на ефикаснији начин.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.