· · Коментара: 1
ДИЈЕТА

Да ли сте чули за "ТЕГЛА дијету" која је хит на друштвеним мрежама, бесплатна је и нема гладовања (Фото)

Дијета је врло једноставна, не гладује се, нема одређено трајање, не кошта ништа и довољно је само набавити теглу.

Kukuruz.jpg
Фото: А. М.

Жена никада није довољно мршава, а мушкарац довољно богат - стара је пословица, а сваког пролећа припаднице лепшег пола помисле да су зиме изашле "богатије" за неколико килограма.

Спанаћ, пасуљ, качкаваљ

Прочитајте још: Ослабите у 5 ЕТАПА контролисаним гладовањем, а најважнија је друга етапа која је УПРАВО САДА

Да би се држала "тегла дијета" довољно је набавити једну теглу. Ова дијета је иделна за запослене који ће у тегли носити оброк и на тај начин контролисати шта једу. Стаклена тегла је неупоредиво практичнија од пластичних посуда које могу да се отворе или поломе.

Дијета је савршена за запослене који једу на послу.

Тегла са поврћем

Грчка салата је идеалан оброк који може да се носи у тегли. Тачније да би "тегла" била што укуснија треба убацити храну која је сочна и различитих укуса. Кукуруз шећерац, црвена паприка, зелена салата исецкана на траке и ако се одозго стави кувано јаје на кришке - тегла же бити комплетан оброк.

Витаминска бомба у тегли Фото: А. М.

Прочитајте још: Како да изгубите чак 20 килограма за само 90 дана

Беби спанаћ и пасуљ  су, такође, богати витаминима, а уколико се обогате орасима или пињолама и качкаваљем биће савршен ручак.

На овај начин човек најбоље може да. контролише шта и колико једе

Сицилијанска салата са поморанџама и коморачем је одличан избор за теглу која ће се носити на посао. Чери парадајз је створен за "тегла дијету", јер је мали и исечен на кришке дугоо остаје свеж. Уз рендану шаргарепу, паприку и зелену изрендан купус добија се права "витанимска бомба"!

Зелена тегла Фото: А. М.
Салата може да се зачини семенкама или дресингом.

Комбинације за пуњење тегле су бесконачне и зависе само од личног укуса. Салата може да се зачини семенкама или да се дресинг понесе и прелије пред само јело.

Прочитајте још: Исидора је почела да се неконтролисано гоји, онда је отишла на Златибор и уз помоћ ОВЕ ИСХРАНЕ ослабила 41 килограм

Кекс, вишње, шлаг Фото:А.М.

Тефла са воћем

Јабука је добар избор у свако доба године.

Свеже воће, такође, може да засити човека на послу. Јагоде, банане или киви ће сачувати свежину затворени у стакленој тегли. Јабука је добра избор у свако доба године.

Уколико се на дно тегле ставе две кашике грчког јогурта воће ће бити још укусније и заситније.

Тегла са пахуљицама

Прочитајте још: Немојте ићи у куповину гладни - стручњаци објашњавају зашто

Слатка тегла

Изломљен кекс, вишње или јагоде и шлаг - и колач је готов. Овакав слаткиш допашће се и деци.

Свеже воће и пахуљице са јогуртом и ето оброка.

Овсене пахуљице, банана и јогурт су још једна "слатка тегла" која током радног дана може да засити и пружи довољно енергије.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.