· · Коментара: 0
ДИЈЕТА СА ХЛЕБОМ

Љубитељ сте ХЛЕБА? Нема проблема, скините килограме ДВОПЕК ДИЈЕТОМ

Скидање килограма уз многобројне дијете подразумева да се пре свега одрекнемо хлеба, али своју идеалну килажу можете достићи и исхраном која укључује хлеб

1595282362_tost.jpg
Фото: Pixabay

Двопек дијета идеална је за љубитеље двопека, оне намирнице коју готово све остале дијете сматрају неприхватљивом како бисте дошли на своје и на тај начин скинули вишак килограма. 

Прочитајте још: Урадите детокс организма, ослабите и подигните имунитет уз помоћ ВИТАМИНСКЕ салате (ФОТО)

Идеално за љубитеље интегралног хлеба

Уз двопек, који наравно треба бити од интегралног хлеба, у дијети се користи пуно воћних сокова и чајева. Воћни сокови требају бити свеже направљени од воћа, а не купљени у продавници са много конзерванаса. Двопек се може заменити тостом кућне израде, али поновно треба напоменути да је пожељан интегрални хлеб.

Прочитајте још: После ових биљних напитака ИЗГУБИЋЕТЕ СТОМАК и "осушиће" се масне наслаге

Дијета траје пет дана, након чега следи два дана паузе и нормалне, умерене исхране, па затим поновно све док не стигнете до жељене килаже. Оно што је битно, препоручује се да претходно разговарате са својим лекаром и покажете му јеловник пре него што се одлучите на ову дијету. 

Прочитајте још: Откривено је пре више од 10.000 година, сви имамо у КУХИЊИ, а нисмо знали колико може да нам ПОМОГНЕ

Доручак је исти свих пет дана дијете и састоји се од једне кришке двопека, јабуке и шољице беле кафе.

Први дан

Ручак - два двопека, 2 тврдо кувана јајета, 1 парадајз, 2 чаше јогурта

Вечера - један двопек, 1 тврдо кувано јаје, 1 парадајз, 1 чаша јогурта

Други дан

Ручак - један двопек, 1 кувано јаје, 1 парадајз, чаша јогурта

Вечера - једнака као и ручак

Трећи дан

Прочитајте још: Једном се ЗАЉУБИМО, осам пута добијемо ПОВИШИЦУ, а шта мислите колико пута МУШКАРЦИ СЛАЖУ дневно?

Ручак - један двопек, 250 грама младог сира, 1 кисели краставац, 1 парадајз, 1 чинијица салате

Вечера - један двопек, 125 грама куване шунке без конзерванаса, 1 парадајз

Четврти дан

Ручак - један двопек, 3 комадића куване говедине са поврћем, 1 парадајз

Вечера - један двопек, јаје и чаша јогурта

Пети дан

Ручак и вечера - 250 грама пилећих прса са поврћем на пари, поделити на пола за два оброка

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.