· · Коментара: 0
ПРОВОД

Острва са којих се туристи враћају БЕЛИ и НЕОСУНЧАНИ, шта мислите зашто?

Није летовање само лежање на пешкиру и купање. Напротив, неки на одмор да би се провели, излазили ноћи о лудовали, а ми вам предлажемо најбоља места за "пуњење батерија".

Ibica.jpg
Фото: Пиксабеј

Сви су чули за Ибицу, али шта је тако привлачно на овом острву због којег млади хрле сваког лета? 

Прочитајте још: На два сата од Београда: Купајте се у друштву Ђиђи Хадид или идите на пена парти са Кејт Мос

Док је био момак принц Хари није пропуштао ниједно лето, а да се не брчне на некој од плажа Ибице. И остали припадници европског "крема" воле ово "бело острво". У чему је тајна?

Бела острва Фото: Пиксабеј

Сви најбољи клубови налазе се на Ибици, а радно време - не постоји. Односно, никада се не закључавају, нити терају госте, па таман гости после ноћног провода могу да ујутру наставе или дочекају нове. Ови огромни клубови имају и своје плаже и базене, па је освежење лако доступно. Ноћу кроз Ибицу саобраћа диско-бус који вози од једног до другог великог круга, па млади жељни провода не морају ништа да пропусте.

Клубови раде 24 часа
Фото: Пиксабеј
Ибицу сви зову "бело острво" по белој архитектури, али и белим туристима који не стижу да се сунчају од ноћног провода.

На Ибици је измишљен и посебан "спорт" - аплаудирање заласку сунца. На западном делу острва, у месту Сант Антоан Портмани, налази се група кафеа који су најпопуларнији предвече. Најпознатији међу њима је "Cafe del Mar" који је основан 1980. године и сматра се родначелником "чил аут" музике која иде уз залазак сунца. Дакле, у овом клубу свако вече око 18 часова диџеј почиње да пушта лагану музику.

Миконос је скупо острво
Фото: Пиксабеј
Миконос има ореол геј-острва, али то није тачно.

Миконос у Грчкој важи за острво које никада не спава, а провод је слиачн као и на Ибица. Међутим, Миконос важи за веома скупо место, јер пиће и лежаљка на чувеној плажи Парадајз могу да достигну астрономску цену. Можда бич-барови на Миконосу имају више стила, али провод за младе је бољи на Херсонисосу на Криту или Кавосу на Крфу.

Прочитајте још: Сви сте чули за ружичасте плаже, а у Европи постоје само ЧЕТИРИ: Због њихове боје се води права полемика (ФОТО)

Закинтос је омиљено место младих туриста, јер је повољно не само због цена пића и смештаја, већ и начина провода, али и лепих плажа.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.