· · Коментара: 0
АПЛИКАЦИЈЕ

Како да сакријете да сте прочитали поруку на Viber, Facebook или WhatsApp?

Решење за “Seen” је одавно ту и доноси се и функционише на најфреквентнијим апликацијама за размену порука код Android оперативних система

Depositphotos_75407979_s-2019.jpg
Фото: Depositphotos

Одложени одговор на поруке које смо прочитали има решење! Наиме, постоји решење за онај проблем када не желимо или нисмо у стању да одговоримо на поруку коју смо прочитали, а да њен пошиљалац не види да је иста прочитана.

Прочитајте још: Три СТРАНИЦЕ са којих можете скинути старе игрице БЕСПЛАТНО

Иако многи поштују туђе време и приватност, постоје тренуци када нисмо спремни да одговоримо на виђене поруке, а истовремено да не направимо проблем тиме што ће корисник видети да је порука прочитана. 

Прочитајте још: Корисно и једноставно: Како да сачувате ваш лаптоп од прегревања?

Уз помоћ апликације “Unseen - No Last Seen” која функционише за Android оперативне системе моћи ћете да прочиитате поруке и да одговорите када то вама одговара и спречити да о вама преовлада мишљење да не поштујете друге. 

Прочитајте још: Три једноставна трика: Како да продужите животни век свог лаптопа?

 У наставку вам доносимо, корак по корак, како да инсталирате ову апликацију.

1. На Плаy продавници пронађите апликацију “Unseen - No Last Seen”, преузмите је и инсталирајте на свој мобилни или таблет уређај.

Прочитајте још: Сачувајте своје време: Како да на најлакши начин пронађете жељену фотографију на Гуглу?

2. Приликом интсталације и подешавања, подесите је тако што ћете испратити навођење и доделити јој неке дозволе, које су неопходне како би успешно функционисала.

3. Када вам стигне порука на Viber, Facebook или WhatsApp, једноставно приступите апликацији “Unseen - No Last Seen” и ту прочитајте поруке уместо у оригиналним апликацијама. 

Апликација је врло једноставна и захтева да јој се дозволи приступ само неким основним компонентама система, ништа претерано дубоко.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.