· · Коментара: 0
ФИЛМ

НА ХОЛИВУДСКИ НАЧИН: Снима се америчка верзија једног од НАЈГЛЕДАНИЈИХ СРПСКИХ ФИЛМОВА у историји

Режисер филма и серије "Јужни ветар" поделио је сјајне вести!

1595411986_Capture061.JPG
Фото: Принтскрин / Yоу Тубе / Јужни ветар

Након што је освојило домаћу публику, која се саживела са судбинама Петра Мараша, Баће, Цара и других, за хит остварење Милоша Аврамовића "Јужни ветар" заинтересовали су се и продуценти из Холивуда.

Прочитајте још: Своју последњу представу одиграо је у боловима: 35 година од смрти легендарног Зорана Радмиловића (ФОТО)

Према речима редитеља, Американци желе да сниме своју верзију овог филма.

- Добили смо понуду од једне продуцентске компаније која послује на релацији Лос Анђелес - Лондон. Желе да откупе права на филм и сниме америчку верзију за енглеско говорно подручје. Послали су нам предлог и нацрт уговора, још увек смо у преговорима, а кад све буде готово, званично ћемо саопштити све детаље. Сада не могу чак да откријем ни име те продуцентске куће - испричао је Милош Аврамовић.

Прочитајте још: Због ОВОГА су Сека Сабљић и Бора Тодоровић били у свађи 30 година (ВИДЕО)

Након што су одгледали филм, амерички продуценти сматрају да од "Јужног ветра" може да се направи занимљив римејк.

- Желе да преведу и адаптирају сценарио за њихово тржиште и да у филму играју амерички глумци. Вероватно ће изабрати неке од најпознатијих холивудских глумаца, али ко зна, можда у њиховој верзији заигра и неки од наших главних глумаца - прича Милош.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.