· · Коментара: 0
ЗБОРАВЉЕНЕ ЗВЕЗДЕ

Погледајте како данас изгледа Боба из Жикине династије (Фото)

Хит серијал "Луде године" памтимо по Боби Павловићу, који је био "до ушију" заљубљен у Марију коју је тумачила петнаестогодишња, Риалда Кадрић

boba.jfif
Сцреенсхот Yоутубе/лудегодине

Владимир Петровић је ову улогу тумачио у девет наставака популарног серијала "Жикина династија", а још је играо и у филму „Мајстор и шампита”, да би се потом потпуно повукао из глумачког посла.

Прочитајте још: Велики спектакл стиже на јесен: Жарко Лаушевић као Јован Јовановић Змај

Владимир је рођен у Београду, 30. новембра 1955. године. Данас популарни Боба има 65 година, ожењен је Јасминком, с којом има сина Игора  и кћерку Ану. С глуме прешао је на маркетинг.

"Доста сам се променио, па ме људи углавном препознају по гласу. Понекад ме дуго гледају док се не сете одакле ме знају", рекао је Петровић  и додао да већ преко 30 година креира рекламне поруке.

Прочитајте још: Серија ТАЈКУН обара рекорде гледаности

"Тај посао ми је постао важнији, али је увек некако био у сенци популарних филмова које сам снимио. Више од десет година сам власник и оснивач „Рекламне агенције”.

Последња, за нашу малу агенцију значајна и успешна рекламна кампања је урађена за Управу за родну равноправност, која је при Министарству рада и социјалне политике, зато што се једино у Србији за ћерку каже „сине”.

Фото: Сцреенсхот Yоутубе/Прва Тв

 

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.