· · Коментара: 0
ВЕРНИ ПРИЈАТЕЉ

Ентони Хопкинс открио како се чува од корона вируса

Легендарни 82-годишњи глумац током периода изолације ужива у одличном друштву.

entoni-hopkins.jpg
Сцреенсхот Yоутубе/ларрyкингсхоw

Глумац Ентони Хопкинс, као и већина људи који спадају у ризичну групу особа које могу озбиљно да угрозе здравље уколико се заразе вирусом корона. Време проводи у свом дому, али и у друштву свог најбољег пријатеља и верног чувара, који све време брине о њему.


Прочитајте још: Бивши власник Формуле 1 постаје тата у 89. години

Читав свет погођењен је невидљивом пошасти која свакодневно односи на хиљаде живота. Због тога поред обичних људи, светске звезде, као и наше домаће, приморане су да време проводе у свом дому. Како би прекратили вишак слободног времена, већина њих је на друштвеним мрежама, где свакодневно извештавају своје пратиоце о активностима, али и здравственом стању.

Ентони Хопкинс путем друштвене мреже Фејсбук, открио је да ужива у друштву свог мачора Нибла, који му је уједно највећа подршка и разонода у овим тешким данима.

Прочитајте још: Том Хенкс победио вирус

"Нибло се стара о томе да ја будем здрав, али заузврат тражи од мене да га забављам... мачке, шта ћете", написао је славни оскаровац у опису видеа који је поставио на Фејсбук-у. Наравно, поред мачора и глумчева супруга Стела је у дому и стара се да им ништа не недостаје.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.