· · Коментара: 0
ХОБИ

Шта је спојило Бред Пита и Леонарда Ди Каприја? Славни глумци се препустили заједничкој љубави

После развода од славне глумице Анђелине Џоли, познати глумац вратио се својој љубави из младости

brad-pitt-1829794_960_720-5e820ca39e873.jpg
Фото: Pixabay

Чини се да кување није један од омиљених хобија Анђелине Џоли. Некако не изненађује што баш она сакупља ножеве.

Глумица која се прославила улогом неустрашиве авантуристкиње Ларе Крофт својевремено је открила да јој је мама купила прве бодеже када је имала 11 или 12 година.

Прочитајте још: СИН ПЛАЋЕНОГ УБИЦЕ: Отац холивудског глумца је осуђен на две доживотне казне

Од жене која је била позната по изјавама да око врата носи епрувету пуну крви бившег супруга не можемо да очекујемо неки обичан хоби. Сироти Бред Пит морао је да спава окружен бодежима које је славна глумица доносила са разних страна света.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Loved the presentation from Ricky Gervais at the Golden Globes. That man just doesn’t care.

Објава коју дели Brad Pitt (@bradpittofflcial) дана

Док су били у браку, славни глумац је правио колекцију скулптура од метала, јер су биле у духу са Анђелинином колекцијом. После развода окренуо се вајарству. Дане је проводио у вајарском атељеу свог пријатеља Томаса Хосега тражећи утеху.

Прочитајте још: Свако од нас може да спреми шпагете по рецепту Лејди Гаге

Љубав према вајарству спојила га је и са Леонардом Ди Капријом. Спријатељили су се током снимања филма "Било једном у Холивуду" и од тад често проводе време препуштајући се заједничкој љубави према грнчарству. Вечери проводе стварајући уметност у Бредовом вајарском студију.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.