· · Коментара: 0
ПОПУЛАРНО

Једна је од најпожељних глумица, удавала се два пута, а сада се појавила њена ПОТПУНО НАГА ФОТОГРАФИЈА: Да ли знате о коме је реч? (ФОТО)

Иако је ушлла у шесту деценију, ова глумица и дан данас мами уздахе мушкараца и важи за једну од најпожељнијих светских дама.

ledja.jpg
Фото: Пиxабаy

Рођена је у Шерман Оуксу, Калифорнија, а одрасла је у Њујорку. Ћерка је грчко-америчког глумца Џона Анистона и глумице Ненси Дау, има два полубрата. 

Прочитајте још: КОНАЧНО УХВАЋЕНИ ЗАЈЕДНО: Меган Фокс је због овог репера оставила познатог глумца (ФОТО)

Прва појава у медијима била је у "Радио Шоу Хауарда Стерна", касних 80-их и раних 90-их година прошлог века. Када је напустила шоу, преселила се у Холивуд и добила је прву телевизијску улогу 1990. године, када је изабрана за сталног члана глумачке екипе краткотрајне серије Молој. Иако су јој те улоге биле одскочна даска у каријери, јавност је запажа кроз улогу Рејчел Грин у серији "Пријатељи". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Тханк yоу @интервиеwмаг фор тхис биртхдаy сурприсе. И хад но идеа тхис wоулд бе цоминг оут тодаy. Феелинг проуд анд хоноред то бе целебратинг wитх тхис цовер. Тханкс то тхе Интервиеw теам фор целебратинг wомен ат еверy аге... турнс оут 51 ис преттy фун. Анд тханкс то @ницккхарамис, @мелзy917, @алиqуе_студио, @мрцхрисмцмиллан, @гуцциwестман — анд мy систер фром анотхер мистер Сандy Буллоцк фор талкинг то ме абоут wхатевер тхе хелл wе wере талкинг абоут. И лове yоу со муцх. ??

А пост схаред бy Јеннифер Анистон (@јенниферанистон) он

Уследиле су номинације за Еми награду, чак пет њих. Победила је у категорији за "најбољу главну глумицу у телевизијској комедији". За последње две сезоне "Пријатеља", добијала је плату од милион долара по епизоди. Према "Гинисовој књизи рекорда" из 2005. године, Џенифер Анистон је добила титулу најплаћеније ТВ-глумице свих времена, коју је поделила са женским колегиницама из серије - Кортни Кокс Аркет и Лисом Кудроу.

Прочитајте још: Тужна исповест СЛАВНЕ ГЛУМИЦЕ: Учила сам поново да ходам, нисам знала да напишем своје име!

Била је удата за Бред Пита и Џастина Теруа. Погодили сте у питању је Џенифер Анистон. Славна глумица пре 25 година, сликала се потпуно нага, а сада је одлучила да ту фотографију да на аукцију у хуманитарне сврхе. Сав приход ће ићи у сврху прикупљања донација против корона вируса.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Мy деар фриенд @маркселигер теамед уп wитх @радвоцацy анд @цхристиесинц то ауцтион 25 оф хис портраитс - инцлудинг мине ☺️- фор ЦОВИД-19 релиеф... 100% оф салес процеедс оф тхис портраит wилл го то @НАФЦлиницс, ан организатион wхицх провидес фрее цоронавирус тестинг анд царе натионwиде то тхе медицаллy ундерсервед. Линк ин мy био то леарн море абоут тхе ауцтион. Тханк yоу агаин то Марк фор аллоwинг ме то бе парт оф тхис ❤️?? #радарт4аид

А пост схаред бy Јеннифер Анистон (@јенниферанистон) он

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.