· · Коментара: 0
ПИЋЕ

Да ли мушкарац ПИЈЕ или је ВЕГЕТЕРИЈАНАЦ? У великој мери утиче на ПОТОМСТВО - ево и КАКО

Парови у којима је мушкарац вегетаријанац имају мање шансе да добију потомство.

1592919561_Depositphotos_190385094_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото

Сви знају до чега може да доведе претеривање у пићу, али мале дозе могу да буду делотворне.

Прочитајте још: СЕДАМ ситуација када ЛАГАЊЕ партнера у вези није ГРЕХ

Повремено конзумирање чаше вина или пива може да побољша мушку плодност и сексуалност, док конзумирање меса повећава густину сперме. Превише алкохола, с друге стране, често лоше утиче на сексуални живот, као и исхрана базирана на биљним намирницама.

Мало пића је добро за секс, а много не за ерекцију

То су показала вишегодишња истраживања Универзитета Рочестер у Њујорку, којима је било обухваћено 800 мушкараца просечне старости 35 година. Они су одговарали на питања везана за навике у односу на алкохол, али и о сексуалном здрављу.

Испоставило се да је 73 одсто њих умерено пило алкохол и да нису имали проблем са ерекцијом и способношћу за сексуални однос.

Прочитајте још: Мушкарац има седам СЕКСУАЛНИХ доба: Прочитајте у ком се ви налазите и шта то ЗНАЧИ

Показало се и да парови у којима је мушкарац вегетаријанац имају мање шансе да остваре потомство, јер је квалитет и покретљивост његових сперматозоида знатно лошији у поређењу са мушкарцима “месождерима”.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.