· · Коментара: 0
ГОДИШЊИ ХОРОСКОП

Оса Месечевих чворова је у знаку Близанца и Стрелца, то се десило и 11. септембра: ЧЕКА ЛИ НАС НОВИ ПРАСАК?

Оса Месечевих чворова 5. маја је прешла у Близанце, односно Стрелца, и остаће ту до 18. јануара 2022, што обећава да ћемо лакше „дисати“! Наступа промена у начину на који комуницирамо и повезујемо се са људима, као и у животној филозофији и систему вредности

woman-3084129_1280.jpg
Фото: Депозитфото

Слична ситуација када су Близанци и Стрелац били наглашени догодила се чувеног 11. септембра 2001, после чега су ограничене личне слободе. Шта нас сада чека?

Прочитајте још: Погледајте шта вас чека у мају: Отворена су нова ВРАТА и неки знаци једва чекају да уђу, а ево ко ће бити ПОСЛЕДЊИ

Северни Месечев чвор је 5. маја ушао у Близанце (Јужни Месечев чвор биће у Стрелцу), што значи да ћемо у наредних годину и по дана балансирати теме које су кључне за ова два знака. Помрачења се увек дешавају у близини осе Месечевих чворова и снажно активирају догађаје. То су тачке на којима се једна фаза (која траје минимум шест месеци) завршава, а друга почиње. С обзиром да се Близанци увек жале да им је досадно, сада им то неће бити, јер ће Венера бити пуна четири месеца у њиховом знаку.

Месец мења осу Фото: Пиксабу
Оса Месечевих чворова је оса наше судбине и наступа потпуна промена фокуса.

Оса Месечевих чворова је оса наше судбине и представља кармичку дирекцију, и стога ће наступити промена фокуса. Са померањем Чворова, удружена енергија ваздуха и ватре је много бржа, живља, људи ће кренути напоље, неће бити застрашени као до сада. Криза још није прошла, и може да ескалира у неочекиваном правцу (конфликт, бунтовништво, крах инфраструктуре...).
Јужни чвор доноси отпуштање, ослобађање, завршетак, а Северни - нови фокус, отварање, почетак. То не значи да је нешто добро или лоше, само је потребно направити равнотежу. Понекад страх да се крене у ново може бити подједнако трауматичан као и прекид са старим. Важно је никако не остати заглављен на пола пута!

Страх од промена ће бити трауматичан и важно је остати заглављен на пола пута.

Када кажемо отпуштање, помислимо на балон који лети високо, а ово пре личи на балон који пролази кроз ограду од бодљикаве жице. Сваки час може се чути прасак. Плутон представља моћ, животну промену, он разара и гради, трансформише. Јупитер је планета обиља, огромних размера. Заједно, они могу да доведу до преувеличавања, до огромних успона и падова, баш као на ролеркостеру. Велика криза – велика срећа.

Све се мења Фото: Пиксабу
Плутон је планета обиља, огромних успона и падова, као на ролеркостеру. Велика криза и срећа.

Стрелац представља далеки свет, експанзију, нове хоризонте, систем веровања. Уверења утичу на наше одлуке, на то како се крећемо кроз живот и шта реализујемо. Свака, и најмања промена, мења личност. Зато су људи склони томе да иду обрнутим путем: у страху од промене, чврсто се држе старих уверења. Период који је пред нама никако неће бити подршка оваквом понашању.

Све ће се променити од живота до личности, а пропашће сви који се буду држали старих уверења.

Овога пута промена је дошла споља, свет се променио. Коњункција Сатурна и Плутона у јануару представља слом старог и рађање новог система и редистрибуцију моћи.

Док су људи седели у карантину у свету су се писали нови закони.

Док “обични грађани” седе у карантину, убрзано се пишу нови закони и креирају неписана правила која ће подржати систем. Они се односе на свакодневни живот, уобичајени начин на који обављамо ствари, људе из нашег окружења.

Како је у личном хороскопу?
У личном хороскопу положај осе чворова нам показује које области живота треба да избалансирамо у наредних годину и по дана. Јужни чвор у Стрелцу говори шта треба да отпустимо, шта нас кочи, а Северни чвор у Близанцима на шта треба да се фокусирамо, да бисмо ишли напред.Положај осе чворова у кућама зависи од тога у ком знаку је ваш асцендент.
Како ћемо путовати и комуницирати? Овакве промене су наступиле 11. септембра!

То нас води до Северног Месечевог чвора у Близанцима. Пред нама је изазов. Како ћемо комуницирати? Како ћемо се повезивати са другима. У моди ће бити покретање нових ствари, лична иницијатива, учење нових практичних вештина и храброст да се то примени, примена знања у свакодневном животу, на практичан начин, тако да буде разумљиво и употребљиво за друге.

Прочитајте још: ОВАН и БЛИЗАНЦИ треба да се чувају, ЛАВ је пред променом, ево шта друге чека

Поред тога, Водолија влада авио-саобраћајем, Близанци представљају мобилност, кретање, Стрелац далека путовања у стране земље. Да ли ће и то бити тема за “отпуштање” у овом пакету? Нешто слично се већ догодило. Илустрације ради, вратимо се на датум из не тако давне прошлости, 11. септембар 2001. Напад на Светски трговински центар у Њујорку. После тог догађаја, ниво личних слобода пао је за неколико степеника. Путовање авионом се потпуно променило, јер је уведено безброј сигурносних провера.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.