· · Коментара: 0
Фејсбук

Више неће бити исто: Ево како ће изгледати нова верзија Месинџер апликације

Ажурирање апликације Фејсбук Месинџер за све кориснике биће доступно до краја марта 2020.године

Depositphotos_175991958_s-2019.jpg

Компанија Фејсбук најавила је ново ажурирање апликације Фејсбук Месинџер којим ће бити уклоњена опција Дискавер, на којој су се могли пронаћи раније четови. Осим ове новине, главна промена је и начин  на који се могу пронаћи ГИФ-ови и налепнице (Стикери), које се могу послати у разговору.


Фото: Фацебоок/ТЕЦХЦРУНЦХ

Фејсбук је први објавио да планира да ажурирање апликације још претходног лета, али ће ажурирање дефинитивно почети у марту 2020. 

Андроид и ИОС апликације Фејсбук Месинџер поједностављене су, а исправка уклања све пословне карактеристике.


Фото: Фацебоок/ТЕЦХЦРУНЦХ

Картица Дисцовер за претрагу цхат-ова, која се налазила на десној страни навигационе траке више неће бити доступна. Ова опција сада ће бити доступна тамо где се могу пронаћи само пословни налози, као и Фејсбук инстант гејмс. Иако тренутне игре и даље постоје на вебу, у новој верзији за мобилне апликације имаће посебан одељак, као и опција Дискавер).

Прочитајте још: Рилми телефони стижу у Србију у марту

Све о Фејсбук пријатељима

У новом дизајну апликације, Фејсбук ставља нови нагласак на одељак Пипл. Сада се могу видети велике профилне слике својих контаката и лако се може приметити да ли су недавно ажурирали своје Фејсбук приче. 

ГИФ-ови и налепнице


Фацебоок/ТЕЦХЦРУНЦХ

Нова апликација Месинџер повећава изглед ГИФ-а и избора налепница.

Прочитајте још: Пет нових игрица стиже у марту

У актуелној верзији, када додирнете смајли у текстуалном пољу да бисте приступили и прегледали све доступне ГИФ-ове, скрол ће се појавити изнад текстуалног поља како бисте прелазили прстом или тражили ГИФ-ове. У новој верзији, ГИФ-ови се појављују у наставку и једноставним покретом прста према горе можете извући картицу која ће вам дати поглед и шетњу кроз све доступне ГИФ-ове.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.