· · Коментара: 0
ДРУШТВЕНЕ МРЕЖЕ

МОГУЋЕ ЈЕ! Како да препознате да ли вас је неко ставио на "MUTE" на ИНСТАГРАМУ?

Иако смо до сада сигурно неколико пута посегли за опцијом "утишавања" особа које пратимо, сигурно није пријатна чињеница да знате да сте управо ви стављени под ову опцију

1593209296_instagram.jpg
Фото: Pixabay

Поуздана опција или алат, који ће нам дати одговор на питање да ли смо наше пратиоце сморили својим објавама и да ли су нас склонили са свог дневног реда на Инстаграму, још увек не постоји. Ипак, ту је неколико једноставних трикова како да знате да ли сте некоме под опцијом mute, односно да ли је неко одлучио да престане да прати ваше објаве.

Прочитајте још: Пуцачина за милион долара! Цалл оф Дутy: Мобиле добија први велики турнир

Наиме, кад некога утишате, њихове објаве и приче више се неће појављивати на вашој насловној страни, док ће особа која их је објавила и даље моћи да посети ваш профил. 

Прочитајте још: Коначно! Црасх Бандицоот се враћа као игрица за паметне телефоне (ВИДЕО)

Сама апликација Инстаграм не нуди начин како то да са сигурношћу проверимо. Ипак, постоји неколико трикова отвориће вам очи. Ако је одређена особа пре гледала ваше приче на Инстаграму и више се не појављује на листи оних који су је прегледали, то значи да је утишала ваше приче.

Осим тога, ако он или она коментарише туђе објаве и више не коментарише ваше, то значи да вас је можда утишала.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.