· · Коментара: 0
ПЛАСТИЧНЕ ОПЕРАЦИЈЕ

Српски хирург открива која је ДАМА имала много пластичних операција, а ви ни НЕ СЛУТИТЕ!

Естетски хирург др Ненад Јосиповић говори о корекцијама популарних дама

Depositphotos_28640073_s-2019.jpg
Фото: Депозит фото

Естетске корекције нису редак избор познатих дама да је тешко сетити се неке која није бар једанпут отишла под нож. Неке су после операције изгледале фантастично, док су друге добиле прави пластични изглед. Доктор Ненад Јосиповић, најнаграђиванији естетски хирург у Европи недавно је открио која светска дива добар пример естетске хирургије, а која није.

Прочитајте још: СРПКИЊА КОЈА ЈЕ ЗАЛУДЕЛА СВЕТ: Њен рад прате МИЛИОНИ ЉУДИ и питају се КАКО УСПЕВА (ВИДЕО)

- Негативне примере не морамо да наводимо јер их сви препознајемо. Увек када неко изгледа другачије од онога какав је иначе, онда то углавном не изгледа лепо и већини се не свиђа - каже др Јосиповић. Као пример даме која је све урадила са мером и ускуом Јосиповић наводи Џенифер Лопез.

Фото: Депозит фото

- Она изгледа све боље и боље из године у годину. Радила је понеке мале и ситне третмане које не доводе до великих промена, већ само до одржавања те природне лепоте коју већ има. Резултат тих корекција је то што и у својим 50-им изгледа феноменално. Ради се о комбинацији здравог живота и добре естетске хирургије. - објаснио је Јосиповић.

Џеј Ло идеалан пример

Што се тиче Ким Кардашијан, која је већ осведочени љубитељ пластичне хирургије, а свакако је најпознатија по захвату увећања задњице, др Јосиповић каже да се укус Европљана и Американаца ипак разликује, те да је позадина коју има Ким ипак неукусно велика за наше просторе.

Ким неукусна за Србе

- Ким Кардашијан је за млађе генерације у Америци симбол лепоте и стила и са њеном великом задњицом импресионира велики број људи. Оно што се мени дешава у Европи је да пацијенти редовно долазе и кажу да не желе такву задњицу. Зато имамо нешто другачије стандарде, радимо исти захват увећања задњице, али на европски начин, да то буде дискретније и мање. То не зовемо 'бразилиан бутт', већ 'еуропеан бутт - напомиње он.

Фото: Депозит фото

На крају, поручио је да најбољи резултат пластичне хирургије јесте онај који изгледа складно и природно.

- Жена која има 50 година, какве год захвате да ради, никада неће изгледати као девојка од 20 година, и тај покушај је увек осуђен на промашај. Али једна жена од 50 година може да изгледа веома добро и свеже, и да се осећа добро у својој кожио и то је у принципу поента хирургије - закључио је Јосиповић.

Прочитајте још: Током ОНИХ ДАНА немојте одмах прибегавати таблетама: Да уклоните бол постоји још НИЗ НАЧИНА

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.