· · Коментара: 0
ХОРОСКОП ДО 24. МАЈА

ЛАВА чека занимљив СУСРЕТ, РАК осећа ПРОМЕНЕ, а овај знак мора да се ослони само на себе!

Пред свим знацима је период богат разним дешавањима и сусретима, али близанци треба нарочито да буду опрезни

Depositphotos_2149683_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото

ОВАН

Посао Пред вама су извесна непријатна искустава уколико будете покушали да идете пречицом и урадите нешто што није дозвољено. Тражите начин да оправдате своје поступке, али наилазите на неразумевање околине. Ваш труд може бити исплатив уколико све унапред осмислите и дисциплиновано истрајете у плану, упркос свим искушењима која ће вас успоравати.

Ован треба да избегава пречицу.

Љубав Све вам је некако досадило. Не посустајте, јер је ова фаза пролазна. Очекује вас и приметан пад енергије. Напетост може проузроковати отворене сукобе са вољеном особом, али и с пријатељима.

Прочитајте још: Издржите до ЈУНА, јер почела је да влада ВЕНЕРА: ВЕЗЕ ће се прекидати и појавиће се БИВШЕ љубави, а многе ће због КРЕДИТА болети глава

БИК

Посао Око вас је непријатна атмосфера коју сте ви покренули. Чини вам се да вас окружење исцрпљује, а занемарујете то да и ви њих, својим ригидним ставом, оптерећујете. Немојте да заборавите да је оно што стиже до вас сразмерно оном што дајете. Преиспитујете се шта сте могли да решите на другачији начин. Не доносите закључке, јер сте склони погрешној процени.

Бика нико не разуме Фото: Депозитфото
Бика окружује непријатна атмосфера.

Љубав Није вам лако да контролишете своје незадовољство, па је у овом периоду најбоље да избегнете озбиљне теме и да сваку провокацију прећутите. Ма колико да сте убеђени у своју добронамерност и исправност, будите уверени да ће свака ваша реч бити погрешно схваћена.

БЛИЗАНЦИ

Посао Муче вас финансије, партнерски односи и дилема о некаквом улагању. Од вас се очекује да се прилагодите, а ваша реакција је потреба да побегнете. Саветује вам се да истрајете у свему, јер добитак који можете да остварите није занемарљив. Ближи се тренутак реализације неких пројеката, као и прилика за потписивање уговора који већ неко време ишчекујете.

Не доносите брзоплето одлуке!

Љубав У искушењу сте да брзоплето донесете одлуку која вам не би донела право решење. Идеално би било када бисте, пре било каквог конкретног потеза, још једном добро о свему размислили. Можда узрок вашег незадовољства лежи у значајном паду енергије, а да тога нисте свесни.

Прочитајте још: Планета ће се препородити, али следе три године турбуленција и 2023. земља ће бити потпуно другачија - на јесен нас чекају нови ИЗАЗОВИ

Рак би нешто да промени Фото: Депозитфото

РАК

Посао Нестрпљиви сте, јер осећате да су промене све ближе. И као што то обично бива, минути вам постају као године. Напетост вас ремети. Неопходно је да пронађете начин да се релаксирате. Уздајте се у себе, јер вас очекују повољни разговори и стабилизација на пољу финансија. Будите истрајни у свему што радите, јер иду добре прилике.

Уздајте се у себе и будите истрајни.

Љубав Имате потребу за променама, али нисте сигурни шта бисте да мењате. Пошто код вас, често, све иде у пакету - посао, новац и љубавни живот, свесни сте да ако нешто конкретно предузмете, све стављате на коцку. Свака неизвесност у вама улива неописив страх и потребу да се повучете.

ЛАВ

Посао Околности вас наводе да донесете одлуку која вам се не свиђа. Спремни сте на то, али то вас мучи јер мислите да је понижавајуће по вас. Не узимајте све к срцу. Ако је у циљу вишег интереса, није страшно понекад покорити се. Умор, који вас већ извесно време мучи, узима свој данак. За свакодневне послове потребно вам је више труда него уобичајено.

Предстоји занимљив сусрет са особом са којом је веза немогућа, али прихватите изазов.

Љубав Могућ је занимљив сусрет са особом с којом је љубавна веза немогућа. Прихватите изазов, али држите све у тајности, јер та авантура касније може скупо да вас кошта. Чека вас важна лекција у којој морате да савладате своју неодлучност, која је једна од ваших особина која често ради против вас.

Прочитаје још: Ево одговора на питање: "Да ли ћу имати среће у животу?" Нађите где вам је Венера!

Девица мора да буде активна Фото: Депозитфото

ДЕВИЦА

Посао Ово је право време да направите преметачину. Чишћење како у свом дому тако и на радном месту створиће вам амбијент за реализацију многих нових пословних пројеката. Појачавају се ваше новчане преокупације, партнерство и дугорочна улагања. Од вас се тражи да промените неке навике.

Девица мора да мења навике и следе промене.

Љубав Осећате се као да сте под великим притиском, а то вам смета. Вољеној особи је потребна подршка и нема довољно разумевања за вашу хроничну тензију. Појачана физичка активност, шетња или трчање могу вас окрепити, али само под условом да нису обавеза.

ВАГА

Посао Превише очекујете од неких договора. Резултати нису толико важни, ви сте им дали на значају. Не трошите улудо речи, нарочито ако је прекопута вас неко коме не верујете. Ослоните се искључиво на своје способности, рад, труд и одрицања, једино ћете на тај начин остварити очекивани успех. Сав новац који вам буде дошао на неки бржи и лакши начин, тако ће и да оде.

Вага мора да се ослони само на себе.

Љубав Ваше безазлено кокетирање прети да вас увуче у везу из које ћете се тешко извући. Ако желите да избегнете скандале, савладајте себе и не подлежите искушењу. Сва ваша пажња је усмерена на проблематичну ситуацију с вољеном особом. Након великих турбуленција, предстоји велико олакшање.

Прочитајте још: Погледајте шта вас чека у мају: Отворена су нова ВРАТА и неки знаци једва чекају да уђу, а ево ко ће бити ПОСЛЕДЊИ

ШКОРПИЈА

Партнер ће вам све наплатити

Посао Несигурни сте у својим намерама. Могуће је мало побољшање расположења, иако неки проблеми још постоје. Под великим сте притиском. На вама је да спроведете одлуке које се не тичу само вас. С друге стране, потребна вам је подршка сарадника, али је не добијате. Можда је ово прилика да преузмете потпуну одговорност и ствари завршите сами.

Преузмие одговорност и завршите ствари.

Љубав На овом пољу су могуће компликације. У прошлости сте славили малу победу којом сте партнеру јасно дали до знања шта желите. Данас то долази на наплату, а ваш ауторитет може бити пољуљан уколико свој его не обуздате на време. Ваша посесивност постаје напорна за све, па чак и за вас.

СТРЕЛАЦ

Посао Проверите документа, услове путовања као и средства која су вам потребна. Превиди вам могу закомпликовати живот ове недеље. Концентрација вам није на завидном нивоу. Углавном размишљате о уживању и релаксацији. Духом сте далеко од места боравка, па би било пожељно да се ове недеље спустите на земљ. У противном, следи вам болан повратак у реалност.

Стрелац се непрестано врти у круг.

Љубав Вртите се у круг. Решење се налази испред вас, али ви се упорно држите старе приче која оправдава сву блокаду у којој сте се нашли. Одговорност сваљујете на ближње, заборављате да сте ви креатор своје среће. Вољена особа доноси драгоцено решење.

Прочитајте још: Најпознатији бели маг упозорава: "Страдаће и многи људи из јавног живота Србије, а кренуће нова прича о БОЛЕСТИМА"

ЈАРАЦ

ПОСАО Осећате се несигурно и несхваћено. Победа је могућа уз велику борбу уколико будете истрајни. Многи од вас ће у овом периоду, на послу, осетити повећану тензију. Она је резултат промена које су на помолу, а над којима немате никакву контролу. Можда је време да анализирате своје унутрашње пориве, због чега не прихватате одступања, па макар и симболична.

Анализирајте сами себе да не буде касно.

Љубав Имате шансу да неке своје жеље, које су досад биле неостварене, коначно представите и добијете подршку вољене особе. Следи вам упознавање са интересантном особом коју сте знали из виђења. Будите стрпљиви, јер нестабилно расположење може да проузрокује беспотребне стресове.

ВОДОЛИЈА

Ситуација није стабилна

ПОСАО Пред вама је задатак који ће вам помоћи да савладате своју нестрпљивост. Верујте себи, не обазирите се на то шта други мисле. Мислите да ћете се смирити ако одмах разрешите све заврзламе и недоумице које вас муче. Не условљавајте своје расположење успесима, јер таква тензија може да буде озбиљан узрок пада енергије, што би се одразило чак и на здравље.

Не условљавајте расположење само успесима

Љубав Ситуација није сасвим стабилна. Имате много планова и очекујете да убрзо покренете неки од њих. Нажалост, у овом периоду вам не следују крупнији помаци на овом пољу, осим што ће вас поступци вољене особе навести да размислите да ли је пут који сте смислили најповољнији за вас.

Прочитајте још: Шта нас чека после короне? Трећи светски рат, атентат на Путина, болест Трампа и смрт енглеске краљице?!

РИБЕ

Посао Предстоје вам важни пословни разговори. Иако сте потајно повлачили неке потезе, ваш труд и залагање на радном месту неће проћи неопажено. Поред тога, стиже вас умор јер сте под великим притиском већ неко време. Не кривите друге што сте преоптерећени, сами сте се наметнули и преузели обавезе које нису ваше. Будите стрпљиви и упорни.

Не кривите друге што сте преоптерећени.

Љубав Разумевање између вас и вољене особе је на забрињавајуће ниском нивоу. Игноришете проблеме, па вам ових дана следи непријатно изненађење. Пре него што вас савлада песимизам приуштите себи мало слободног времена. То ће вам можда напунити батерије и разјаснити дилеме.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.