· · Коментара: 0
ПАРТНЕРСКИ ОДНОСИ

Мислите да се партнер ПОИГРАВА са вама? Нема сумње ако је неки од ових ХОРОСКОПСКИХ ЗНАКОВА

Неки хороскопски знакови воле да кокетирају са другима где год да се нађу, док неки знакови воле да то раде искључиво како би провоцирали партнера

partner.jpg
Фото: Pixabay

Понекад се запитамо да ли нас партнер намерно провоцира и поиграва се са нама, како би проверио колико је љубав заиста јака или је то његова стварна природа, од које не може побећи. 

Неки су хороскопски знакови таквом понашању склонији су од других и воле да кокетирају са другима иако су у љубавим везама. Понекад, своју природу покривају изговором да на тај начин исказују своју љубав.

Прочитаје још: РАК гаји лажне наде, ЛАВ чека нешто важно, а ево који знак ће доживети РОМАНТИЧНЕ тренутке

У наставку сазнајте који су то знакови, као и шта све можете очекивати од њих у партнерским односима.

Близанац

Близанци готово увек кокетирају са другима и склони су да то покажу где год да се појаве, што често њихове партнера вређа. Осим тога, овај хороскопски знак је заљубљиве природе и заљубе се чим им се на некоме свиди једна особина. Премда знају да отворено кокетирање није у реду кад си у вези, превише уживају у таквим "игрицама".

Прочитаје још: ЈАРЦУ ће сви нудити помоћ, СТРЕЛЦА ће лагати, а овај знак чека ТЕЖАК период

Вага

Ваге воле да угађају другима, па ће направити све да усреће своје партнере. Због тога ће често и погрешно одлучити на уштрб себе, па себи знају закинути у неким стварима, због чега им приговарају они којима је до њих искрено стало. Ипак, њима то не смета и ако неког желе усрећити пронаћи ће начин да то и ураде.

Прочитаје још: ДВА хороскопска знака су ИНТЕЛИГЕНТНИЈА од свих осталих! Проверите да ли сте то баш ви

Стрелац

Највећи страх стрелчева је губитак личне слободе, па и на љубавну везу гледају као на губитак независности. Склони су да инсистирају да им партнер докаже да нису своју слободу изгубили, а ако осете да их неко "гуши" - без проблема ће изаћи из везе. 

Шкорпија

Прочитајте још: РАК гаји лажне наде, ЛАВ чека нешто важно, а ево који знак ће доживети РОМАНТИЧНЕ тренутке

Чим се неком озбиљно предају, шкорпије на све гледају интензивније и желе што дубљу и смисленију везу. Због тога ће често тестирати одабраног партнера, да провере је ли он једнако толико посвећен заједничком циљу.

Рибе

Чак и кад је за доношење неке одлуке нужно реално размишљање, рибе ће ићи за оним што им каже срце. Често ће и "играти игрице" тако да ће друге наводити да буду кокетни у друштву њихових партнера, да би себе могли да представе као "фер играче" за разлику од већине других.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.